“Спочатку сварились, потім полюбились”: Потап і Каменських, Дікусар та Шоптенко одружились після неприязні

Те, що ненависть здатна перевтілитися у шалене кохання, на власному життєвому прикладі довели зіркові пари – Потап і Настя Каменських, Дікусар і Шоптенко. Як подібне могло статися?

Потап і Настя Каменських

Коли чорнявка прийшла на кастинг у дует Потапа, Олексій відразу почав жартувати у своєму стилі, чим неабияк напружив молоду виконавицю. Коли почали записувати першу композицію, страшенно сварилися, бо Настя весь час наполягала на своєму.

Від ненависті до весілля: Потап і Настя Каменських

Минуло 3 роки співпраці, а вони ненавиділи один одного все більше. Але змушені були працювати разом, оскільки їхня пара стала неабияк популярною. І лише на 4-ий рік знайомства Потап і Настя врешті знайшли спільну мову й стали кайфувати від того, що роблять.

Від ненависті до весілля: Потап і Настя Каменських

Любов до музики пов’язала репера та співачку настільки сильно, що Олексій розлучився з Іриною Горовою та одружився з Настею. Щоправда, перед цим обоє поставили дует на паузу, і Каменських почала виступати під новим псевдонімом NK.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

Хореографи страшенно ворогували на проєкті “Танці з зірками”, оскільки весь час були конкурентами й кожен волів дістатися до перемоги. Дійшло до того, що Олена з Дмитром навіть перестали вітатися при зустрічі.

Від ненависті до весілля: Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

А коли разом поїхали робити подібне шоу до Грузії, раптово відкрили нові грані одне одного. Шоптенко втямила, що треба прислухатися до слів Дікусара, робити його головним у парі. Отак їхні стосунки й налагодилися.

Від ненависті до весілля: Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

Щобільше, вони покохали одне одного. Грузинські друзі влаштували казкове весілля для пари. Вінчалися у гірській церкві. Цілий місяць голубки приховували від українських шанувальників цю видатну подію в житті. Лише потім поділилися спільним щастям. На жаль, воно тривало всього 3 роки.

Популярне

Схожі статті

Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

У світі великих грошей, коли на кону стоїть репутація та позиція щодо моральних і політичних питань, деякі люди обирають гроші, а деякі —  принципи, замість компромісів заради вигоди.

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.