Бабуся Інна Білоконь: “мама” Вєрки Сердючки похизувалась своїми першими фото із маленькою онукою

"Мати" Вєрки Сердючки Інна Білоконь, показала у своєму блозі, як прогулюється Києвом зі своєю онукою та донько: артистка вперше показала фото з малечею.

49-річна Інна Білоконь, мати по сценарію для Вєрки Сердючки, має власну дитину, перебуваючи у шлюбі з Олегом Білоконем. У подружжя єдина донька, яка також вже стала нещодавно мамою. Маленька онука народилась у квітні цього року, про що повідомляв Сердючка у своєму блозі, опублікувавши привітання до своєї “мами” з тим, що вона нарешті стала бабусею.

У своєму блозі артистка вперше показує фото з малечею, до цього Інна навіть не коментувала появу малюка: бабуся разом із донькою та онукою гуляють разом у столичному парку. Інна має стильний вигляд бабусі – чорний костюм із трендовою леопардовою пов’язкою. Фото зробила донька та опублікувала на своїй сторінці, а бабуся зробила репост та похизувалась своїм новим статусом перед аудиторією.

Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку
Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку

Подружжя доньки Яни та її чоловіка приховує обличчя немовля і майже не показує ніяких фото у своєму блозі. Відомо лише, що це дівчинка, проте ім’я також не розголошують та тримають у таємниці.

Зазвичай Інна Білоконь дуже рідко публікує сумісні фото з родиною у своєму блозі, скоріш за все, цей момент став для неї особливим, приємним та теплим, чим вона вирішила поділитись зі своїми прихильниками.

Донька Інни вийшла заміж у жовті 2023 року, про що повідомляла у своєму блозі, проте, особистість свого коханого чоловіка, Яна не розкриває та тримає у таємниці, хоча спільні фото дівчинка публікувала.

Про вагітність вона також дуже довго не розкривала карти, лише у березні цього року поділилась приємною новиною з аудиторією, вже майже перед самими пологами.

На своєму акаунті матуся показувала, як гуляє з маленькою донечкою на природі, де тримала малечу у світлому костюмчику Тедді на руках та ніжно обіймала її. А у підписі залишила коментар: “Ангел”.

Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку
Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку

Довгі роки ходили чутки про роман між Андрієм Данилко та Інною Білоконь, але артисти все спростували, Інна має свою родину, чоловіка та доньку, а Сердючка залишається у пошуку свого кохання.

Популярне

Схожі статті

Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

У світі великих грошей, коли на кону стоїть репутація та позиція щодо моральних і політичних питань, деякі люди обирають гроші, а деякі —  принципи, замість компромісів заради вигоди.

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.