Гірше не придумаєш: вчинок Потапа, за який він просив вибачення у Тіни Кароль, а Каменських не коментувала

Репер Потап неодноразово потрапляв у неприємності через свої дії та висловлювання. На цей раз своїми невдалими жартами він образив співачку Тіну Кароль.

Потап – відомий український репер та продюсер, який має скандальну репутацію. Його дії та висловлювання часто показували його у ненайкращому світлі.

Ще до початку повномасштабної війни в Україні Потап був досить впливовою персоною в шоу-бізнесі. Втім, після 24 лютого 2022-го року репер втратив не лише повагу публіки, а й свою частку у продюсерському центрі, який вони створили з колишньою дружиною Іриною Горовою.

Син Потапа розповів про стосунки з батьком
Потап образив Тіну Кароль на очах у публіки і прокоментував свій вчинок

Крім того, Потап відомий тим, що мав конфлікти зі своїми колегами по сцені. Так, одного разу від публічно образив одну з найвідоміших українських співачок Тіну Кароль, за що особисто просив у неї вибачення.

Так, у 2021 році на фестивалі Atlas Weekend гурт MOZGI вирішили пожартувати над Тіною. Потап на сцені зробив вигляд, що знає хто така Тіна Кароль і придумував жартівливі рими до її імені.

Тіні такі жарти не сподобалися і вона образилася на репера. Співачка заявила, що їй соромно за поведінку Потапа.

В інтерв’ю програмі “Неймовірна правда про зірок” репер прокоментував конфлікт з Кароль і зізнався, що був вимушений особисто просити у неї вибачення. Потап заявив, що це був лише жарт.

Це просто такий жарт був. Знову невдалий. Мені довелося перепрошувати особисто.

, – зазначив Потап.

Продюсер Потап висловився про ставлення до рідної країни та людей, які у ній живуть
Потап образив Тіну Кароль на очах у публіки і прокоментував свій вчинок

Варто відзначити, що зараз кар’єра Потапа зовсім не процвітає. В Україні репера практично не сприймають, а всі його роботи хейтять у Мережі. Ймовірно саме через це Потап намагається розкрутися у Європі. Як відомо, репер вже майже рік не живе в Україні, а працює за кордоном. Чоловік продовжує співати російською мовою на своїх концертах і не збирається це припиняти.

Популярне

Схожі статті

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.