“Не лише з мікрофоном, але й з лопатою”: Тіна Кароль, Альона Альона, Тарас Цимбалюк показалися на городі

Зірки здатні не лише красуватися на сцені. Вони залюбки роблять перепочинок від виступів, виходять на город і з задоволенням порпаються на грядках. Хто не боїться взяти до рук лопату чи сапу?

Alyona Alyona

Реп-зірка народилася у невеликій Капітанівці на Кіровоградщині. Згодом родина переїхала до Баришівки. Тож дівчина, хоча і стала справжньою зіркою й підкорила всю Європу, не забула минулих справ.

Знаменитості не соромляться горбатитися на городі

Тож коли приїжджає відвідати батьків, Альона Савраненко перевдягається у робочий комбінезон і простує на город. Не цурається жодної роботи. Якщо потрібно, то і гній поміж грядок лопатою розподілить.

Тарас Цимбалюк

Зірка “Спіймати Кайдаша” народився у Корсунь-Шевченківському на Черкащині. Отже, коли приїжджає відвідати батьків, допомагає рідним, чим може. Ось і цього разу вийшов із мамою на город із потрібними інструментами.

Знаменитості не соромляться горбатитися на городі

Тож гуртом боролися з бур’янами, які заважають жити культурним рослинам. Певно, фізична праця припала знаменитому чоловіку до вподоби, оскільки він порадив підписникам свого Інстаграму:

“Цінуйте кожну мить!”

Тіна Кароль

Доля склалася так, що будинок, подарований чоловіком на честь народження сина Веніаміна, Тіні Кароль довелося доводити до ладу самотужки. То й виділила чимало місця для городини та дерев. Тепер зірка лише встигає збирати врожаї.

Знаменитості не соромляться горбатитися на городі

За полуницею йдуть черешні, а там і кабачки з баклажанами на підході. У золотих руках Тіни плоди дав навіть ананас. Співачка залюбки робить фоторепортажі з власного обійстя. Та показує на лише квітучі троянди, але й як сама копирсається на грядках, не шкодуючи дорогого манікюру.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.