“25 років у Кварталі”: Кравець пояснила, чому покинула проєкт свого життя після “квартального” чоловіка

Майже чверть віку Олена Кравець виходила на сцену "Кварталу 95", розважаючи публіку разом із колегами. А восени 2022 року, повернувшись з-за кордону, приголомшила новиною, що покидає проєкт.

Майже 2 роки тому сценічна дружина Володимира Зеленського Олена Кравець покинула “Квартал 95”. Натомість публіка досі загадується над питанням, чому таке трапилося. Що спонукало артистку-гумористку до такого кроку, вона пояснила у програмі “Розмова”.

Чому Олена Кравець покинула Квартал 95

Виявляється, за багато років гри у “Кварталі” Олена відчула: потребує термінової паузи. Коли її зробила, втямила, що повертатися назад немає потреби. Тож вирішила покинути хлопців напризволяще, адже була єдиною представницею жіночої статі у колективі:

“Я внутрішньо перестала бути про розваги. Інша відбулася прошивка”.

Звісно, Кравець мучили докори сумління, адже вона підвела близьких людей, скривдивши їх. Але Олена певна, що вчинила правильно. Бо в іншому разі вона б підвела себе саму. Ніхто з колег по сцені не очікував, що таке станеться.

Чому Олена Кравець покинула Квартал 95

Всі гадали, що зірка взяла паузу, а потім повернеться. Але вона приголомшила колег-артистів, що йде назавжди. Подібне рішення Кравець назвала єдино можливим:

“Це єдине чесне рішення стосовно людей, які зіграли дуже велику роль у моєму житті. Це люди, з якими я дорослішала”.

Чому Олена Кравець покинула Квартал 95

На цей час артистка не замислюється про повернення до гумористичного шоу. З “кварталівцями” вона не розсварилася, а підтримує дружні стосунки. Отже, з першого криворізького складу “Кварталу”, створеного у 1997 році, в команді залишилися лише Олександр Пікалов та Юрій Крапов.

Володимир Зеленський та Денис Манжосов уже не виступають у рамках цього проєкту. Сама Олена приєдналася до гумористичної команди у 1998-му.

Популярне

Схожі статті

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.

Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

У світі великих грошей, коли на кону стоїть репутація та позиція щодо моральних і політичних питань, деякі люди обирають гроші, а деякі —  принципи, замість компромісів заради вигоди.

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі.