“Спочатку не віталися, потім побралися”: непроста історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна не було безхмарним. Парі на шляху до щастя довелося здолати чимало перешкод. Та вони впоралися, завдяки підтримці одне одного.

Уперше Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян побачилися у 2011 році на проєкті “Голос країни”. Перемоги нікому з них досягнути не вдалося. Доньці Ніни Матвієнко дісталося 2 місце, Арсен посів четверте.

Мірзоян на той час мешкав у Запоріжжі, був одружений з Анною. Пара ростила двох синів. Антоніна поводилася на шоу дещо зверхньо, а оскільки Арсен був конкурентом, то вона з ним навіть не віталася.

Історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Це й привернуло увагу чоловіка до конкурсантки. Він почав упадати за норовливою киянкою, яка ростила самотужки доньку Уляну. Тоня попервах навідріз відмовлялася зустрічатися з одруженим чоловіком.

Та згодом відчула почуття до чоловіка. Цілий рік обоє намагалися забути це заборонене кохання. Та після шоу було організовано тур по Західній Україні. Звідти артисти вже повернулися разом.

Історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна: перша та друга дружини

Попервах приховували від сторонніх, що живуть в одному будинку. Ситуація ускладнювалася тим, що у Запоріжжі на Мірзояна чекала Анна з синами Владом та Артемом. За 2 роки Арсен наважується подати на розлучення.

І хоча пара намагається приховувати стосунки, всім і так усе зрозуміло, адже їх постійно бачать разом. У 2016-му Антоніна народила коханому чоловіку доньку, яку назвали на честь бабусі Ніною.

Історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

І хоча у пари була квартира, вони воліли жити в будинку Ніни Митрофанівни. Сам Арсен чудово ладнав з тещею, а бабуся могла приглянути за онукою, допоки батьки виступають на сцені.

Весілля відгуляли влітку 2017 року. Тамадою був Олег Винник, а за святково вбраними столами було помічено чимало зірок. Відтоді мережею частенько гуляють чутки про зради та розлучення пари, але Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян попри все залишаються разом.

Популярне

Схожі статті

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.

Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

У світі великих грошей, коли на кону стоїть репутація та позиція щодо моральних і політичних питань, деякі люди обирають гроші, а деякі —  принципи, замість компромісів заради вигоди.

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі.