Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко показала Сморигіну, що Бережок її серцю ближчий: “Чоловік і жінка”

Довгий час любителі "Дизель шоу" вважали, що у Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна роман, бо вони часто грали в сценках подружжя. Нині цю позицію, схоже, зайняв Олександр Бережок.

Вікторія Булітко виклала у мережу відеоролик, в якому вони з колегою по “Дизель шоу” Олександром Бережком співають пісню про кохання. Довелося знімати кілька дублів, оскільки спочатку Сашко забував слова, потім Вікторія сміялася.

Вікторія Булітко та Олександр Бережок зізналися одне одному в почуттях

Та четвертий дубль, який Булітко назвала найкращим, вийшов доволі екстремальним. Пара сиділа в автівці. Вікторія під звуки фонограми зазирнула в обличчя колеги, співаючи:

“Ти чому на мене дивишся?”

Та Бережок замість потрібних:

“Я дивлюся, бо любуюся!”

Раптом вигукнув:

“На дорогу дивись, йо-мо-йо!”

До речі, у стресовій ситуації гуморист відразу пригадав потрібний текст пісні, тільки вимовив його речитативом.

Подібні залаштунки припали до вподоби підписникам Інстаграм-акаунту Булітко. Вони почали насипати парі сердечок та називати “класними”. Дехто висловився, що з нареченим у Віки співи виходять набагато краще.

А ті, хто не в курсі особистого життя акторів, почали цікавитися, чи не чоловіка та жінка вони часом. На що фани-знавці зауважили, що у Бережка є дружина й діти, а у Вікторії – хлопець, із яким вони заручилися й збираються гуляти весілля.

З Оленою Єрохіною Олександр одружився 2012 року. За цей час живуть душа в душу, виховуючи трьох дітей – синів Гліба та Лук’яна та донечку Аю, якій минуло всього 2 рочки.

У 41-річної Вікторії сім’я та діти ще попереду. Вони з Кирилом Поповичем уже 3 роки разом. У січні на день народження зірки музикант зробив пропозицію, і Булітко відповіла згодою. Про дату весілля пара не сповіщала. Поки обмежуються випуском спільних кліпів у гурті “METELyK”.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.