Пересічна жінка з кучерями і “гіалуроновими” губами: донька Ані Лорак показала, як співачка виглядає зараз

Донька колишньої української зірки Ані Лорак опублікувала фото своєї мати без макіяжу та фотошопу: як на таке погодилась співачка, яка не публікує жодного фото без обробки.

Колишня українська зірка Ані Лорак, яка народилась у Чернівцях і вже давно не відвідує країну, почала все менше й менше з’являтись на просторах інтернету. На своїй сторінці у соцмережах співачка доволі рідкий гість, а тим паче у натуральному вигляді – без макіяжу та навіть фотошопу.

Проте, Софія – донька колишньої української зірки, вирішила, що все ж таки її матуся має показатись світові, як виглядає без макіяжу увечері та опублікувала у своєму сеті фото, одне з них разом із матусею. На фото вони обидві дивляться в камеру, Лорак позую та робить губи “бантиком”, імовірно, сім’я прогулюється вечірнім містом. Але підписники все одно помітили, як виглядає співачка – в неї кучеряве волосся та обличчя, яке дуже змінилось.

Донька співачки Ані Лорак показала, як зараз виглядає мати
Донька співачки Ані Лорак показала, як зараз виглядає мати

По нових фото самої Ані Лорак видно, що в неї було явне втручання від косметології до її обличчя, а також кожна її фотографія, яка потрапляє у мережі – несе за собою не лише тону косметики, а й явний фотошоп та зміни на обличчі.

Останнім часом Лорак все менш популярна навіть серед російських співаків, після переїзду до країни-агресора, співачка мала не аби яку популярність та була запрошена у багатьох містах країни. Проте, зараз співачка зникає з “радарів” та має менше виступів, ніж колись. Про своє коріння не згадує та дотримується позиції “мовчати і не згадувати”.

Донька співачки Ані Лорак показала, як зараз виглядає мати
Донька співачки Ані Лорак показала, як зараз виглядає мати

Також, нещодавно артистка прийняла рішення відмовитись від українського громадянства, що порадив їй друг – Філіп Кіркоров. Через санкції, які вводить сама країна-агресор до своїх громадян, Лорак вирішила все ж таки прийняти позицію ворога, аби не загубити весь свій заробіток та маєтки на території росії.

І тепер отримує громадянство країни, яка кожного дня вбиває мирних громадян країни, в якій народилась сама Ані Лорак.

Співачка перебуває в Москві й за своє замовчення отримала санкції від РНБО ще у 2022 році.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.