“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.

Настя Каменських

Зірка неабияк подивувала киян, коли раптово з’явилася у метро попід ручку з молодою співачкою Dannisha. Знаменитості проїхалися у вагоні, потім перейшли на іншу станцію.

Знаменитості зашкварилися за повною програмою

Настя була вбрана зовсім не до ситуації. Взулась у черевики на підборах та вдягнула сукню з вирізом на спині. А коли зірка ще й Хрещатиком пройшлася, то фани не витримали – стали підходити й робити селфі.

Артем Пивоваров

Спека докучає всім без винятку українцям. Тож артист на концерті вирішив трішки охолодити публіку. Взявся за пляшку з водою. Спочатку сам відсьорбнув живильну вологу. А потім почав бризкати у зал.

Знаменитості зашкварилися за повною програмою

І хоча глядачі весело верещали від раптового душу, та деяким подібна процедура видалася доволі принизливою. Тож Інстаграм замайорів дописами, що вчинок артиста є виявленням неповаги до аудиторії та все в такому ж дусі.

Володимир Дантес

Даша Кацуріна, до якої співак прибився після розлучення з Надею Дорофєєвою, вирішила висловити слова подяки чоловіку, за те, що весь час поряд і в усьому допомагає. Але щирі теплі слова викликали у широкого загалу справжній шок.

Знаменитості зашкварилися за повною програмою

Адже колишня дружина Міші Кацуріна з нагоди 2-річчя стосунків з Дантесом написала не просто подяку, а ввернула серед інших фразу: “Ти миєш пе*іс Івану”. Звісно, це висловлення почало гуляти мережею, обростаючи купою мемів. Тож у цьому цунамі насміхань загубилися окремі розважливі фрази, що у догляді за дітьми немає нічого поганого.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.