Без “довго і щасливо” і “померли в один день”: гучні розлучення українських зірок – Віктор Павлік на 1 місці

Розлучення, за якими спостерігає весь інтернет: на першому місці Віктор Павлік. Розірвані шлюби зірок, які були прикладом для багатьох, але розійшлись дуже гучно.

Гучні розлучення зірок завжди приховують багато не досказаних слів або взагалі містять неправду.Люди спостережують за зірками, які знаходяться у відносинах, та які позиціонують себе як милу красиву пару, звісно, коли вони на публіці, в аудиторії формується своє бачення відносин між людьми. Ми спостерігаємо, беремо з них приклади, хтось навіть лише завдяки окремим парам взагалі вірить в кохання. І коли ці улюбленці публіки розлучаються, а ще й гучно, то іноді складається враження, що все було фальшем та обманом.

Які найгучнішими розлученнями вважаються в українському шоубізнесі?

На першому місті – Віктор Павлік, він прожив у шлюбі з Ларисою Созаєвою понад 20 років. А після – одружився із молодшою за себе Катериною Репяховою. Після гучного розлучення, колишня дружина Павліка настільки була засмучена подіями навколо неї, все йшло не так – син, чоловік, квартира, що жінка навіть замислювалась піти у монахині.

Квартиру подружжя дуже довго не могло поділити, що призвело до чергового гучного скандалу, за яким спостерігав весь інтернет. Проблема квартири була у тому, що кредит оплачував Віктор, а жила в ній лише Лариса, по словах Катерини – нової жінки співака.

Павлік, Остапчук і Дорофєєва розповіли про свої гучні розлучення
Павлік, Остапчук і Дорофєєва розповіли про свої гучні розлучення

На другому місці шоумен Володимир Остапчук та його колишня жінка Христина. Пара розлучилась після двох років шлюбного життя, як зазначає жінка – через зраду Володимира. У колишнього подружжя також були гучні скандали – через розподіл майна. І суперечка йшла за дім під Києвом, за який на початку Христина хотіла мати рівні долі, при покупці дому, а сам Володимир дуже наполягав, аби він повністю належав дівчині.

І звісно, пара не змогла все мирно вирішити за столом, а довелося проводити судібні засідання, на яких вже нарешті змогли поставити крапку.

Павлік, Остапчук і Дорофєєва розповіли про свої гучні розлучення
Павлік, Остапчук і Дорофєєва розповіли про свої гучні розлучення

На третьому місці співачка Надя Дорофєєва та її колишній чоловік Дантес. Подружжя було міцним, як здавалось зі стороннього погляду. Аудиторія любила цю пару та їхнє розлучення приголомшило прихильників. Пара була у шлюбі 6 років, за цей довгий час публіка полюбила їх. За словами телеведучого Дантеса, причин до розлучення було багато, він загубив свою особисті, між парою стало все менше спільного та багато іншого.

Стосунки цієї пари були прикладом для людей, і вони навіть вважалися однією з красивих та міцних пар в українському шоубізнесі.

Павлік, Остапчук і Дорофєєва розповіли про свої гучні розлучення
Павлік, Остапчук і Дорофєєва розповіли про свої гучні розлучення

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.