facebook

Смачний пиріг на сніданок готую роками, бо він ніколи мене не підводить: тісто на йогурті, начинка з шинкою

Сніданок — це найважливіше приймання їжі, який задає тон на весь день. Але що робити, якщо ви хочете приготувати щось швидке, смачне і поживне?

Пропонуємо вам рецепт супер простого пирога на йогурті з шинкою, сиром, огірками та запеченими перцями. Цей пиріг стане ідеальним вибором для тих, хто цінує час і любить насолоджуватися смачними стравами.

Інгредієнти

Для тіста:

  • Йогурт (натуральний) – 200 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Сир кисломолочний протертий – 100 г
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Сіль – 1/2 ч. ложки

Для начинки:

  • Шинка – 150 г
  • Сир (твердий) – 150 г
  • Свіжі огірки – 2 шт.
  • Запечені перці – 2 шт.
  • Сіль і перець – на смак
  • Свіжа зелень (кріп, петрушка) – за бажанням

Приготування

Спочатку ввімкніть духовку розігріватися до 180°C, а форму для випікання застеліть пергаментом та змастіть маслом.

Далі у великій мисці змішайте йогурт, яйця й протертий сир. Додайте просіяне борошно з розпушувачем і сіль. Замісіть однорідне тісто.

Тепер приготуйте начинку. Наріжте шинку кубиками або тонкими смужками. Натертий сир розділіть на дві частини: одну додайте в начинку, а іншу залиште для посипки пирога зверху.
Огірки наріжте кружечками або дрібними кубиками, а запечені перці відчистьте від насіння та поріжте смужками. Подрібніть свіжу зелень за бажанням.

Далі додайте шинку, огірки, запечені перці та зелень у тісто. Добре перемішайте, щоб начинка рівномірно розподілилася, після чого викладіть цю масу у форму для випічки.
Посипте пиріг зверху залишеним натертим сиром та насінням кунжуту. Випікайте приблизно 35-40 хвилин до золотистого кольору. Готовність перевіряйте зубочисткою – вона повинна виходити сухою.

Пиріг на йогурті із шинкою, сиром та огірками

Після того дайте пирогу трохи охолонути, а тоді наріжте його на порційні шматочки. Подавайте теплим або холодним зі свіжими овочами або салатом.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?