Влітку в картопляне пюре додаю 1 секретний інгредієнт: вечеря без грама м’яса за копійки. Моя імпровізація

Як приготувати ніжне, пухке картопляне пюре із додаванням секретних інгредієнтів – ще й без комочків. Ідеальний рецепт, який ви точно захочете спробувати приготувати.

Обожнюєте пюре, але не знаєте як правильно приготувати ніжний, пухкий, танучий у роті варіант? Тоді вам обов’язково потрібно спробувати приготувати за цим способом.

Інгредієнти:

  • 50 г вершкового масла
  • 3-4 зубчики часнику
  • За смаком – сіль, спеції
  • 1 кг картоплі
  • Картопляний відвар
  • 150 мл молока

Спосіб приготування:

Розігріваємо пательню на середньому вогні та кладемо в неї вершкове масло – 50 грамів, нам потрібно його повністю розтопити. Коли масло перетвориться у рідину – додаємо подрібнений часник 3-4 зубчики.

Понижуємо вогонь до мінімуму та смажимо. Додаємо сіль з урахуванням на 1 кг картоплі.

Потім додаємо 150 мл молока на пательню та не перестаємо перемішувати силіконовою лопаткою, аби нічого не пригоріло.

Очищений 1 кг картоплі нам потрібно у цей час поставити варити в каструлі.

Коли наша картопля звариться – нам потрібно повністю позбутися води та залишити її у каструлі без нічого, аби позбутися зайвих комочків у пюре. Тепер беремо толкушку та перетворюємо картоплю в пюре.

Коли повністю перетерли картоплю, до неї потрібно додати наші готові молоко, часник та масло і все ретельно перемішати до однорідної маси. Це займе деякий час, але результат вас вразить – ми отримуємо ніжну, м’яку, пухку та ароматну картоплю, в якій не буде жодного комочку, ще й без використання блендера.

Якщо консистенція вам не подобається, ви можете додати ще води, в якій варилась сама картопля. Часник у цьому рецепті повністю змінює смак пюре – такого ви ще не коштували.

Смак отримуємо яскравий та насичений завдяки нестандартним інгредієнтам – часнику та маслу. Проте, гіркуватості від самого часнику немає – головне не перестаратися із ним і ви отримаєте ніжнішу картопельку, яку тільки пробували.

Цей ідеальний рецепт підійде до будь-якого м’яса або овочі. Пробуйте приготувати по-новому, експериментуйте та насолоджуйтесь. Нехай смакує!

Рецепт приготування ніжнішого картопляного пюре
Рецепт приготування ніжнішого картопляного пюре. Фото: YouTube-канал Ольга Матвей 

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.