facebook

“Спочатку дружба, а потім кохання”: як виглядає обраниця Позитива Юлія Сахневич, яку він довго приховував

Позитив не любить розповідати про особисте життя. Доводиться збирати інформацію про його стосунки з нинішньою обраницею по крупинках. Дізнаймося, як розвивався роман із Юлею Сахневич.

Коли колишній напарник Наді Дорофєєвої по дуету “Время и Стекло” Позитив розлучився з Анною, всі подумали, що розлучницею стала партнерка репера по “Танцях з зірками” Юлія Сахневич.

Більш як 3 роки Олексій Завгородній приховував свою кохану й лише зовсім недавно вийшов у світ разом із нею, представивши офіційно. За словами артиста, вони з Юлею були давно знайомі й мали товариські стосунки.

Історія кохання Позитива та Юлії Сахневич

Навіть виходячи на паркет у “Танцях з зірками”, у 2020 році між ними ще нічого не було. Пара витримала 7 тижнів танцювального марафону. А вже потім усе закрутилося.

У 2021 році Позитив сповістив про розлучення з дружиною, з якою за 8 років життя дітей так і не нажили. Репер зізнався, що вони вже рік як не живуть разом. До речі, нині Анні Андрійчук приписують роман із Потапом. Подейкують, що їх бачили в готельному номері десь за кордоном.

Історія кохання Позитива та Юлії Сахневич

Отже, роман між Олексієм та Юлею зав’язався тоді, коли чоловік був на межі розлучення з законною дружиною. У зірковій родині вже тоді виникли негаразди, а закоханість у хореографиню лише прискорила рішення про необхідність розлучення.

Відтоді Завгородній у жодному інтерв’ю не називав ім’я нової обраниці. Натякав, що перебуває у стосунках, навіть сказав, що його дівчина дотична до танців, але хто вона – ні пари з вуст.

Історія кохання Позитива та Юлії Сахневич

Лише за 3 роки пара, не ховаючись, прийшла на концерт Артема Пивоварова. Відтоді обоє почали постити спільні фоточки в мережі. Тепер Позитив наголошує, що збирається одружуватися з Юлією та заводити спільних дітей.

Звісно, Сахневич бракує уваги коханого. Олексій змушений частенько затримуватися на концертах, а іноді так довго засиджується у студії, що доводиться там і ночувати. Зате коли вдома, полюбляє стояти біля плити. Решта турбот по господарству лежить на Юлії. Грошима POSITIFF довіряє дівчині користуватися, хоча завжди має власну заначку.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.