facebook

Тарас Цимбалюк засвітив простору кухню з купою світильників та спальню з великими вікнами: Готочкіна поряд

Після розлучення з Тіною Антоненко Тарас Цимбалюк довго в холостяках не ходив. Знайшов собі до пари Світлану Готочкіну. Тож тепер живуть душа в душу, хоч і не поспішають одружуватися.

В Інстаграмі Тараса Цимбалюка можна побачити багато репортажів зі знімальних майданчиків. А ще трапляються світлини та коротенькі відео з коханою Світланою Готочкіною.

Як виглядає квартира Тараса Цимбалюка та Світлани Готочкіної

Складається враження, що у закоханих затягнувся цукерково-букетний період, оскільки вони постійно цілуються. А ще просто дуркують, знімаючи на відео кумедні сценки. Оскільки все це робиться у квартирі, можемо оцінити дизайн та інтер’єр житла.

Як виглядає квартира Тараса Цимбалюка та Світлани Готочкіної

Тарас найбільше часу проводить на кухні, оскільки фотографії зазвичай звідти. Ось бачимо парочку практично без одягу. Голубки, як завше, цілуються при свічках та за бокалом вина. Але світло не відімкнене, оскільки духовка й інша кухонна техніка блимає.

Як виглядає квартира Тараса Цимбалюка та Світлани Готочкіної

За кутом висить картина, яку ми не можемо оцінити й видно величезні двері в інші кімнати. На іншому фото Тарас зі Світланою намагаються повторити трюк, побачений в Інтернеті. У них нічого не виходить. Натомість ми можемо оцінити кухонне убрання з іншого ракурсу.

Як виглядає квартира Тараса Цимбалюка та Світлани Готочкіної

На стелі 2 великих світильники. Над баром ще кілька підвісних ламп. Підлога сіра мармурова. Стіни теж світло-сірі. Кухонні шафи білого кольору встановлені від стелі до підлоги.

Як виглядає квартира Тараса Цимбалюка та Світлани Готочкіної

Одна стіна дзеркальна. В ній відображається все, що відбувається на кухні. Над поверхнею для варіння нависає доволі дивакувата витяжка. Окрім кухні, Цимбалюк показав і власну спальню.

Як виглядає квартира Тараса Цимбалюка та Світлани Готочкіної

Одна стіна складається з панорамних вікон. На іншій велике вікно. Ліжко велике 2-спальне з м’якою спинкою. Під стелею шикарна люстра. А над ліжком ще два світильники з величезними абажурами.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.