facebook

Животик у всій красі: Надя Дорофєєва показала, чи чекають вони з Мішею Кацуріним на поповнення в родині

На тлі чуток про власну вагітність 34-річна Надя Дорофєєва показала свій живіт крупним планом. Стало зрозуміло, чи очікує співачка на поповнення найближчим часом.

34-річна співачка Надя Дорофєєва багато років поспіль не хотіла спішити з вагітністю. Співачка прожила у шлюбі з Володимиром Дантесом 7 років і вони навіть не планували поповнення. Надя неодноразово говорила, що не готова до дітей і хоче весь свій час приділяти кар’єрі.

Та відношення Дорофєєвої до материнства змінилося, коли вона вийшла заміж вдруге. Так, у 2023 році вона узаконила стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, який має двох дітей від попереднього шлюбу. Зараз Надя часто проводить час з дітьми Кацуріна від попереднього шлюбу і зізнається, що нарешті й сама хоче відчути радість материнства. В одному з інтерв’ю Дорофєєва зізналася, що мріє про сина.

Відома співачка Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін побрались у червні цього року
Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність і показала свій живіт

Почувши такі зізнання, прихильники зіркової пари почали ретельно слідкувати за змінами у зовнішності Наді. Публіка очікує, коли співачка вже матиме круглий животик.

На днях в одному з фан-акаунтів Дорофєєвої в Інстаграм з’явилося свіже фото співачки у купальнику. Так, на знімку добре видно живіт зірки.

Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність і показала свій живіт
Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність і показала свій живіт

Жодного натяку на вагітність Дорофєєвої немає. Вона має підтягнуту фігуру і плоский живіт.

До слова, поки Надя Дорофєєва мріє про власну дитину, її колишній чоловік Володимир Дантес виховує двох дітей її нинішнього чоловіка. Так, Вова зараз живе з колишньою дружиною Міші Кацуріна Дашою. Подружжя фактично помінялися партнерами.

Кацуріна і Дантес показались у РАЦСі
Даша Кацуріна і Дантес

Дантес гарно справляється з роллю батька і зізнається, що йому подобається проводити час з дітьми, хоча це і дуже складно. При цьому співак не приховує, що думку щодо власних спадкоємців не змінив. Дантес досі вважає себе чайлдфрі – людиною, яка свідомо відмовляється від народження дітей.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.