Заплутане життя Фагота – має офіційну доньку, хоча насправді в нього рідний син: “Це дуже смішна історія”

Особисте життя 50-річного Фагота доволі заплутане. З тією, яка народила сина, не розписався. Натомість визнав за свою дівчинку, яку народила колишня дружина.

Вже 14 років поспіль Олег Фагот Михайлюта живе з дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Пара не поспішає одружуватися й не планує заводити дітей. Просто насолоджувалися спілкуванням одне з одним, допоки не почалася повномасштабна війна.

Фагот розповів про законнонароджену доньку та позашлюбного сина

Натомість минуле Фагота виявилося доволі заплутаним і просто дивовижним. У 22 роки Олег одружився з піаністкою Бєлгородської філармонії. Разом вони прожили 8 років. Музикант розповів Славі Дьоміну:

“Це дуже смішна історія. Але це ж не моя донька, це була їй підтримка”.

Вже після розставання колишня дружина звернулася до українця з дивним проханням. Дівчина попросила записати на Михайлюту свою доньку, яку вона народила казна від кого.

З Ольгою Навроцькою у Фагота дітей немає

Росіянка не могла зізнатися рідним, що нагуляла маля, тож Фагот виручив і взяв батьківство на себе. Згодом жінка знайшла собі пару й попросила підписати папери на відмову від батьківства. Отже, Софією Олегівною Михайлютою дівчинка була лише перший рік свого життя.

Фагот розповів про законнонароджену доньку та позашлюбного сина

Після цього у Фагота були стосунки з журналісткою Анастасією Будкіною. В один і той же день чоловік і жінка сповістили одне одному важливі новини. Настя сказала, що вона вагітна, а Олег зізнався, що покохав іншу та йде від неї:

“Ми не жили разом, ми просто зустрічалися. У той момент, коли я зрозумів, що треба бути чесним і сказати, що закохався і йду далі, вона мені це заявила”.

Від сина учасник гурту ТНМК не відмовився, але його маму до РАЦСу так і не повів. Нащадку Микиті нині вже 14 років.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.