facebook

Григорій Решетнік заявив про спроби жінок потрапити в “Холостяк 13” поза кастингом: “Відстежували на вулиці”

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік не встигає відбиватися від дівчат, які мріють стати учасницями 13 сезону. Особливо нахабні телефонують та перестрівають просто на вулиці.

Майбутній сезон шоу “Холостяк”, де незмінним ведучим є Григорій Решетнік, відрізняється від попередніх 12 тим, що головного героя оголосили завчасно. Не побоявся числа 13 Олександр Терен Будько, оскільки народився саме в чортову дюжину. Та й анонс нових знімань відбувся 13 травня.

Як проходив кастинг на шоу Холостяк 13

Шалена кількість дівчат надіслала заявки на канал СТБ. Особливо нахабні не залишили увагою ані телеведучого, ані знімальну групу. Григорій розповів у своєму Інстаграм-акаунті, що дівчата писали в директ, діяли через знайомих, телефонували йому особисто, перепиняли на вулиці, аби тільки втрапити в проєкт. Такі ж атаки відбувалися й на всіх учасників знімального процесу. Решетнік зауважив:

“Це було справжнє полювання фанатів! Але на “Холостяку” правила кастингу однакові для всіх”.

Тим часом коло учасниць уже окреслено. З півтори тисячі анкет чесно було визначено найкращих претенденток, й вони активно готуються до Першої вечірки. Тепер досаждають телеведучому питаннями, що любить Сашко і як до нього краще підступитися.

Як проходив кастинг на шоу Холостяк 13

Але Григорій суворо дотримується правил й ані пари з вуст. Ті, кому не вдалося вплинути на принципового ведучого, стали робити заклики в мережі, що Решетніка вже на часі замінити іншим чоловіком.

Як проходив кастинг на шоу Холостяк 13

Терен теж не пасе задніх. Опановує танці, їзду на мотоциклі. Решетнік не виключає можливості, що Холостяк спуститься до своїх потенційних обраниць на парашуті. Тож із нетерпінням очікуватимемо осені, а з нею нової казки про кохання.

Популярне

Схожі статті

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.

Свідома бездітність: хто з українських зірок не бажає мати дітей – Леся Нікітюк, Данилко, Дорофєєва

Їхня історія нагадує про те, що бути щасливим можна і без традиційних уявлень про сімейне життя, а справжнє щастя завжди починається з внутрішньої гармонії та усвідомлення власних бажань.

“Ммм” — це така смакота! А все просто: трошки картоплі та м’яса запікаю на вечерю у мішечках з фольги

Ми знайшли ідеальний варіант сімейної вечері, яка має показний вигляд та з легкістю готується. Це — запечені в мішечках з фольги картопля з м'ясом.