Куди подівся “чорний бумер” – брутальний Серьога, який заробляв гроші в Україні та зізнавався їй в любові

Історія Серьоги — це нагадування про те, як швидко можуть змінитися обставини і як важливо зберігати вірність своїм цінностям. Українські шанувальники більше не вважають його своїм.

Проте його приклад стане уроком для багатьох, хто прагне досягти успіху і зберегти повагу своїх колег і фанатів.

Сергій Пархоменко, відомий під сценічним ім’ям Серьога, був одним з найбільш харизматичних і впізнаваних артистів на українській сцені. Його брутальний стиль, неординарність і неповторний голос завоювали серця багатьох слухачів. Суддя популярного шоу “Х-Фактор”, Серьога приїхав з Білорусі, але з часом Україна стала для нього другою домівкою. Однак, після 22 лютого 2024 року, його ім’я стало асоціюватися зі зрадою.

Серьога з’явився на українській музичній сцені з неповторним стилем та сильним посиланням у своїх піснях. Його треки, такі як “Чорний Бумер”, стали хітами й принесли йому визнання не лише в Україні, а й за її межами.

Репер також був суддею на популярному музичному шоу “Х-Фактор”, де його прямота і критичний підхід до учасників додавали шоу особливого колориту.

Репер Серьога та його родина. Скриншот фото з Мережі

Поворотний момент

Однак, все змінилося після 22 лютого 2024 року. Сергій Пархоменко раптово з’явився на пропагандистських каналах, де почав висловлюватися про необхідність повернення до СРСР. Ці заяви стали шоком для багатьох його шанувальників, адже він завжди позиціював себе як людина, яка цінує свободу і незалежність.

Серьога не лише публічно підтримав агресивну політику росії, але й вивіз своїх дітей до Мінська, тому що, з його слів, не хоче, щоб дітей виховували, м’яко кажучи, в українському дусі. Тепер він активно нав’язує їм ідеї про велич і могутність країни-агресорки.

Про це днями він розповідав на каналі російського пропагандиста Корчевнікова.

Реакція громадськості

Багато хто з українських шанувальників Серьоги відчув себе зрадженим. Соціальні мережі заповнені обуреними коментарями колишніх фанатів, які не можуть зрозуміти, як людина, що колись так любила Україну, могла так різко змінити свої погляди.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.