facebook

Перше весілля Могилевської могло закінчитися розлученням одразу: як співачка змінила долю Дмитра Чалого

Співачка Наталія Могилевська офіційно виходила заміж лише один раз. Вже через тиждень після весілля вона думала про те, як розійтися з чоловіком.

Українська співачка Наталія Могилевська мала багато романів з чоловіками та серйозних відносин у неї було небагато. Першим чоловіком Могилевської був бізнесмен Дмитро Чалий. Вони одружилися у 2004 році і зіграли гучне та пишне весілля.

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Дмитро Чалий
Як виглядає перший чоловік Могилевської Дмитро Чалий

Не пройшло і року, як подружжя розлучилися. Вже пізніше Могилевська зізналася, що думала про розлучення з Дмитром вже через тиждень після весілля. Про це вона навіть радилась зі своїм другом та колегою Кузьмою Скрябіним.

Після весілля Наталія зрозуміла, що немає з Дмитром нічого спільного. Їм добре відпочивати разом та проводити активно час, втім подружнє життя не для них. Могилевська усвідомила, що вони з Дмитром мають різне поняття про сімейне життя. Чалий хотів родину, дітей та сімейного затишку, а Могилевська на той час думала про кар’єру і хотіла активного та яскравого життя. Тож буквально відразу після весілля молодята практично не жили разом і ще рік тягнули з розлученням.

Наступним чоловіком Могилевської став бізнесмен Єгор Долінін. Вони прожили у цивільному шлюбі 5 років, але так офіційно і не зареєстрували стосунки.

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Єгор Долінін
Як виглядає другий чоловік Могилевської Єгор Долінін

Цікаво, що Могилевська вважає, що була заміжньою лише раз і своїм колишнім чоловіком називає саме Долініна, а не Дмитра Чалого.

Варто відзначити, що зараз Наталія Могилевська нарешті знайшла сімейне щастя. Після 30 років у співачки не було серйозних стосунків, хоча вона вже мріяла про сім’ю та дітей. Втім, поряд не було достойного чоловіка. Лише зараз, у 48 років, Наталія стала щасливою мамою та коханою жінкою.

– Могилевська поділилася, як проводить час без світла
Наталія Могилевська стала мамою

Співачка знаходиться у відносинах з таємничим чоловіком вже понад два роки. Артистка не показує коханого на публіку та не висвітлює їхні стосунки. В інтерв’ю Наталія розповіла лише те, що її коханого звати Валентин, він дещо старший за неї і багато років жив в США, де має власний бізнес. Вже у стосунках з Валентином Наталія прийняла рішення вдочарити дітей. Так співачка стала мамою двох прекрасних доньок.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.