facebook

Українські зірки, які є майже точними копіями світових знаменитостей: Василіса Фролова, Дорофєєва, Барбір

У світі шоу-бізнесу часто можна зустріти зірок, які мають неймовірну схожість з іншими відомими особистостями. В Україні також є свої знаменитості, яких можна назвати майже копіями світових ікон. 

Василіса Фролова, Надія Дорофєєва та Людмила Барбір — це три українські красуні, чия зовнішність нагадує знаменитостей світового масштабу.

Надія Дорофєєва та Анджеліна Джолі

Надія Дорофєєва, відома українська співачка та акторка, багато в чому схожа з голлівудською зіркою Анджеліною Джолі. Обидві мають виразні риси обличчя, пухкі губи та глибокий погляд. Своєю харизмою та талантом вони підкорюють серця шанувальників.

Надія Дорофєєва та Анджеліна Джолі. Скриншот фото з Мережі

Василіса Фролова та Ума Турман

Василіса Фролова, українська телеведуча та модель, часто порівнюється з американською акторкою Умою Турман. Високий зріст, витончена фігура та виразні риси обличчя роблять Василісу майже точною копією Турман.

Фролова здобула популярність завдяки своїй роботі на телебаченні та участі в різних модних показах. Її образи, як на червоній доріжці, так і в повсякденному житті, часто порівнюють з культовими образами Уми Турман з фільмів Квентіна Тарантіно.

Василіса Фролова та Ума Турман. Скриншот фото з Мережі

Людмила Барбір та Моніка Белуччі

Людмила Барбір, українська телеведуча та акторка, має чималу схожість з італійською актрисою Монікою Белуччі. Обидві мають розкішне темне волосся, виразні очі та неповторну жіночність, яка заворожує.

Барбір стала відомою завдяки своїм роботам на телебаченні та в кіно. Її чарівність та природна краса часто нагадують глядачам Моніку Белуччі, яка відома своїми ролями в таких фільмах, як “Малена” та “Матриця: Перезавантаження”.

Людмила Барбір та Моніка Белуччі. Скриншот фото з Мережі

Схожість наших зірок зі світовими іконами додає їм особливого шарму та робить їх ще більш впізнаваними як в Україні, так і за її межами. Ці три талановиті жінки продовжують підкорювати сцени та екрани, доводячи, що український шоу-бізнес має своїх талановитих  красунь світового рівня.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.