facebook

“Рокова помилка Руслани Писанки”: як виглядає могила актриси, її чоловік-вдівець і єдиний названий син

Завжди привітна й позитивна Руслана Писанка дуже пізно звернула увагу на власне здоров'я. Тому й залишила коханого чоловіка, названого сина й кота та пішла у засвіти.

Проблеми зі здоров’ям у Руслани Писанки почалися давно. Але вона ніколи нікому з колег не скаржилася. Навпаки намагалася усіх підтримати теплим слівцем і подарувати запал позитиву.

Що спричинило смерть Руслани Писанки

Артистка мала проблеми з ногами й частенько опиралася на милиці при ходьбі. Та коли треба було виходити на сцену, вмить забувала про біль і відкидала підпірки вбік. Їй не можна було носити підбори, а вона того фатального дня у лютому 2022-го вийшла на поклін, ще й намагалася танцювати.

Що спричинило смерть Руслани Писанки

Коли впала, Руслану відразу відвезли до лікарні з численними переломами. Згодом вона опинилася у німецькій клініці. Телефонувала чоловіку Ігорю Ісакову та заспокоювала, що пухлина в неї операбельна, й вона неодмінно одужає. Та це було не так.

За життя Писанка так багато працювала, що не знайшла часу народити дитину. Тому її названим сином став нащадок благовірного. Вона з ним перебувала у гарних стосунках. Коли хлопчик був меншеньким, то залюбки вчила його готувати.

Як виглядає могила Руслани Писанки

Брат Руслани помер від онкології у молодому віці. Допоки зірка лікувалася в Німеччині, не стало її мами. Ігор поховав тещу, яка теж померла від раку, й не знав, як сповістити дружині про тяжку втрату.

А влітку 2022 року пішла в засвіти й Руслана Писанка. Прах улюблениці мільйонів українців переправили до України. Спочатку Писанку поховали в крипті Спасо-Преображенського собору. Та згодом Ігор перепоховав дружину на Берковецькому кладовищі поряд із рідними людьми – мамою, татом і братом. Ісаков вирішив, що так буде краще.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?