Як виглядають і чим займаються всиновлені діти Подкопаєвої, Мірошниченка, Могилевської та інших зірок. Фото

Багато зірок із великим серцем, які хочуть допомогти маленьким дітям. Могилевська, Мірошниченко та Подкопаєва – відомі особистості, які мають всиновлених дітей, яким дали шанс на спокійне життя.

Багато сімей не можуть мати дітей або навпаки дають перевагу тому, що краще народити й ще всиновити іншу дитинку. В когось це єдиний варіант ростити дитину, а в когось це можливість дати щастя і таким діткам.

Серед зірок теж багато матусь і татусів, які всиновили дитинку, серед них відомі особистості – ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна, співачка Наталя Могилевська з коханим Валентином, Ліля Подкопаєва

Тимур Мірошниченка та Інна

Ця пара з кожним роком все більше вражає суспільство своєю рішучістю, відвагою та великим серцем. Пара має власних діточок – маленьких Мію та Марка, яких вони народили разом. А через час, пара прийшла до рішучого кроку та всиновила маленького Марселя, рік тому.

Наприкінці весни подружжя нарешті здійснило свою мрію та всиновили Ангеліну, другу донечку, шлях якої був дуже складний та тяжкий. Її забирали з іншої країни, тому що через війну її організація була вимушена переїхати за кордон.

Зараз дітки всі знаходяться в Україні й також переживають відключення світла – але весело, вони гуляють, бавляться та проводять час із батьками.

Подкопаєва, Мірошниченко, Могилевська показали всиновлених дітей
Подкопаєва, Мірошниченко, Могилевська показали всиновлених дітей

Наталя Могилевська та Валентин

Зірка всиновила своїх двох дівчаток, після того, як почала жити разом з новим коханим. Доньок звати Мішель та Софія, дівчинки сестрички, які мають тяжку історію та великий   шлях. Досі Наталя приховує обличчя доньок, бо на її думку, це буде краще для них. Старша донька навчається у школі, молодша ходить до садочка.

Сама співачка розповідала неодноразово, як навчається бути мамою, читає потрібні книжки, підкреслює корисну інформацію олівцем, радиться зі спеціалістами.

Подкопаєва, Мірошниченко, Могилевська показали всиновлених дітей
Подкопаєва, Мірошниченко, Могилевська показали всиновлених дітей

Лілія Подкопаєва та Тимофій

Спортсменка Лілія Подкопаєва також пережила суди із доведенням, що дитині буде краще з нею, ніж у дитячому будинку. Коли зірка відвідувала дитячий будинок, що було робочим моментом, її зачепив маленький хлопчик – зовсім крихітка. Вона розповідала, що ті очі вона запам’ятала назавжди та коли маленький схопив її за палець, до дівчини дійшло, що без нього вона вже не піде.

Зараз хлопчику вже 18 років і все життя він прожив разом зі спортсменкою та її чоловіком Тимофієм Нагорним. Вадим нещодавно закінчив школу в Америці.

Спортсменка також має доньку від колишнього чоловіка – Кароліна та доньку Евеліну від нинішнього чоловіка – Ігоря Дубинського.

Подкопаєва, Мірошниченко, Могилевська показали всиновлених дітей
Подкопаєва, Мірошниченко, Могилевська показали всиновлених дітей

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.