facebook

“Спочатку одружилися, потім обвінчалися”: два весілля відгуляли Ілона Гвоздьова, Даша Квіткова, Тіна Кароль

Деякі закохані пари воліють двічі влаштовувати свято кохання – вперше, коли грають весілля, а згодом ще й коли вінчаються. Та чи завжди подібні маніпуляції скріплюють подружній союз?

Ілона Гвоздьова та Іван Хом’ячук

Після 8 років подружнього життя та народження двох дітей – доньки Валерії та сина Домініка – хореографиня з чоловіком вирішили: настав час обвінчатися. Тож подалися до Свято-Михайлівського Златоверхого монастиря.

Спочатку весілля, а вже потім вінчання

Мріяли обвінчатися у день весілля, 7 вересня. На жаль, довелося змістити цю важливу дату на 2 дні. Та й 9 вересня є значущим днем у родині. Саме цього дня сім’я відзначає день народження Рії. Під час другого весілля Ілону та Івана супроводжували їхні діти.

Даша Квіткова та Микита Добринін

Переможці шоу “Холостяк” прожили у шлюбі 2 роки, коли надумали обвінчатися. Планували зробити це ще до повномасштабної війни, але доля вирішила інакше. Та врешті зволікати не стали й перетворилися на близьке духовне ціле.

Спочатку весілля, а вже потім вінчання

На жаль, церковне дійство не вберегло шлюб знаменитостей. Вони розлучилися, коли їхньому первістку Леву минув усього 1 рік. Тепер виховують сина по черзі – передаючи один одному на тиждень.

Тіна Кароль та Євген Огір

2008 рік став дуже знаменним для зіркової пари. Продюсер і співачка у січні розписалися, влітку обвінчалися, а у листопаді стали батьками первістка Веніаміна. Вінчання відбувалося у Києві, в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Спочатку весілля, а вже потім вінчання

Дуже прикро, але цей шлюб протривав усього 5 років. Недарма ж у церкві в нареченої загорілася фата. Певно, це був знак, що вона овдовіє у 28 років. Євген помер від онкології зовсім молодим.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?