facebook

Заміж вийшли, а прізвище чоловіка проігнорували: MamaRika, Лілія Ребрик, Олена Мозгова не змінили паспорт

Зазвичай дівчатам, які вступають у шлюб, заведено переходити на прізвище чоловіка. Та деякі знаменитості ігнорують подібну обставину, залишаючи свої паспортні дані після розпису.

MamaRika

Чіпати артистичне псевдо після одруження Насті Кочетовій не було потреби, але дівчина під час розпису з шоуменом Сергієм Середою все ж залишила своє дівоче прізвище. Не тому, що їй не подобалися паспортні дані благовірного, а з іншої причини.

Знаменитості відмовилися від прізвища чоловіка

Молодята збиралися влаштувати весілля у Таїланді, тож у 2020 році перед поїздкою завітали до РАЦСу й за добу оформили шлюб. Але співачці довелося залишити своє дівоче прізвище, оскільки вона б просто не встигла змінити документи до подорожі. MamaRika пообіцяла стати Середою, щойно повернуться після медового місяця. Згодом і справді виконала свою обіцянку.

Лілія Ребрик

У випадку з телеведучою все набагато складніше. На початку телевізійної кар’єри дівчина змінила паспортні дані – Ліліана Тодорюк – на псевдонім. На думку дівчини, Лілія Ребрик звучить набагато краще й легше запам’ятовується.

Знаменитості відмовилися від прізвища чоловіка
Знаменитості відмовилися від прізвища чоловіка

Коли настала черга у 2011 році виходити заміж за Андрія, знаменитість замислилися. Ліліана Дика звучало б доволі непогано. Та все ж вона вирішила залишити свої попередні дані, тож на прізвище чоловіка так і не перейшла.

Олена Мозгова

Подейкують, що донька композитора Миколи Мозгового чотири рази виходила заміж. Та неодмінно залишала татове прізвище за собою. Востаннє брала шлюб у 2015 році з Володимиром Ткаченком. І цього разу Олена залишилася Мозговою.

Знаменитості відмовилися від прізвища чоловіка
Знаменитості відмовилися від прізвища чоловіка

Вчинила продюсерка дуже обачно, адже за 3 роки її благовірний сам змінив паспортні дані, повернувши прізвище пращурів. Співак став Девідом Аксельродом. А вже їхня спільна донька Соломія носить батькове прізвище.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.