facebook

Це їсть розкішна Ольга Сумська замість торта “Наполеона”: фруктовий десерт без випічки, молока і яєць

Одна з найкрасивіших українських акторок Ольга Сумська поділилася рецептом свого улюбленого десерту, який вона часто їсть на сніданок. Страва виходить не лише смачною, а й корисною.

Українська акторка Ольга Сумська завжди вирізнялася своєю стрункою та підтягнутою фігурою. Навіть у свої 57 років та після двох вагітностей жінка має розкішну фігуру. Для того, щоб так виглядати Ольга Сумська ретельно слідкує за своїм харчуванням. Акторка їсть лише здорову та корисну їжу і не вживає солодощі, фастфуду та снеків.

Два весілля Ольги Сумської
Ольга Сумська ретельно слідить за фігурою

В одному з інтерв’ю Сумська розповіла, що раніше дуже любила солодощі, зокрема шоколад. Співачка могла з’їсти сама плитку шоколаду разом з чаєм і отримати від цього колосальне задоволення. Та зараз Сумська собі такого не дозволяє. Вона не їсть батончики, шоколадки та інші снеки навіть під час гастролів та подорожей. Зазвичай акторка замовляє для себе вже готову корисну їжу. Також Сумська споживає багато води: не менше двох літрів на день.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт смачного сніданку або десерту з сиркової маси та полуниці від Ольги Сумської. Рецепт дуже простий але смачний складається він всього з трьох інгредієнтів.

Необхідні інгредієнти:

  • сиркова маса – 100 г;
  • полуниця – 150 г;
  • кукурудзяні пластівці – 70 г.

Спосіб приготування:

Полуницю потрібно нарізати невеличкими шматочками.

Беремо порційні тарілочки і на дно викладаємо половину всієї порізаної полуниці. Наступним шаром викладаємо сиркову масу і притрушуємо її кукурудзяними пластівцями.

Далі шари повторюємо: полуниця, сиркова маса та вівсяні пластівці. Зверху десерт можна прикрасити полуницею.

Рецепт сирково-полуничного десерту від Ольги Сумської
Рецепт сирково-полуничного десерту від Ольги Сумської

В цьому десерті все дуже просто, але поєднання свіжих та соковитих ягід з ніжною сирковою масою та хрумкими кукурудзяними пластівцями – це дуже смачно! Спробуйте приготувати і ви будете задоволені результатом.

Популярне

Схожі статті

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.