facebook

“Кохаю!”: Позитив на своїй хвилі – вдруге одружився, показав обручку і дружину, а Потапа не запросив

Позитив ретельно приховує своїх жінок від фанів. Про перше одруження багато хто дізнався, коли пара вже розлучилася. Тепер репер змовчав і про друге весілля. Лише зробив прозорий натяк.

Позитив виклав у мережу Інстаграм пост зі світлинами, на яких вони з Юлею Сахневич знімають одне одного на поляроїд. Лише особливо уважні помітили на безіменних пальчиках правиці обох обручки.

Знаменитий чоловік натякнув на одруження з коханою жінкою, але теж дуже прозоро, написавши лише одне слово:

“Кохаю!”

І тільки смайлик у вигляді обручки мав навести підписників на думку про узаконення стосунків пари. Позитив розлучився з Анною Андрійчук 2021 року. Відтоді всі знали, що колишній напарник Наді Дорофєєвої по дуету “Время и Стекло” має пару.

Позитив таємно одружився з Юлією Сахневич

Але ім’я своєї обраниці Олексій Завгородній у пресі навідріз відмовлявся називати. Лише Славі Дьоміну натякнув, що дівчина вчить діток танцям. І без того всі підозрювали, що мова йде про Юлію Сахневич, з якою Позитив виступав у парі на “Танцях з зірками”. Але 3 з хвостиком років співак цього не підтверджував.

І лише у квітні відкрито завітав із коханою на концерт Артема Пивоварова. Тож далі тримати інтригу більше не було сенсу. Позитив зізнався, що готовий до одруження й народження нащадків, яких у першому шлюбі так і не дочекався.

Позитив таємно одружився з Юлією Сахневич

Виходить, першу половину плану голубки вже виконали – одружилися. Звісно, ніякої весільної сукні та церемонії Позитив нам не дозволить побачити. Та можна з певністю сказати, що Потапа на зірковому весіллі точно не було. Адже останнім часом активно мусуються чутки про його роман з Андрійчук.

Пара зробила сповіщення про зміну соціального статусу завуальовано. Влаштували фотосет, вбравшись по-домашньому. На світлинах Олексій з Юлею обнімаються, цілуються, танцюють. А на окремих знімках бачимо абсолютно однаковісінькі обручки.

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.