facebook

Підсадила своїх на домашнє морозиво без молока: благають готувати цю смакоту кожного дня. І я готую!

Щоб приготувати це морозиво, знадобляться фрукти, яйця, олія. Головне – жодних молочних продуктів! Тож можна сміливо ласувати спекотним літнім днем, не боячись набрати зайві калорії.

Вам знадобиться:

  • 150 г цукру;
  • 80 г олії без запаху;
  • 5 яєць;
  • 2 апельсини;
  • 2 банани;
  • 1 ст.лож. ванільного цукру.
Домашнє фруктове морозиво без молока

Якщо стежите за фігурою, то для приготування фруктового морозива без молока візьміть на третину менше цукру, тобто 100 г. Починайте з яєць. Акуратно відділіть жовтки від білків.

До жовтків додайте 100 г цукру та влийте олію. Вона має бути рафінована, без запаху. Збивайте жовткову масу міксером протягом 3 хвилин. Кристалів цукру не повинно бути видно.

Домашнє фруктове морозиво без молока

Апельсини промийте, обсушіть паперовим рушником. Обчистьте шкуринку й наріжте невеликими шматочками. Банани позбавте від шкуринки. Теж наріжте. Складіть фрукти у чашу блендера й переробіть на пюре. Додайте фруктову масу до збитих жовтків. Збийте міксером до однорідності.

Домашнє фруктове морозиво без молока

Білки дістаньте з холодильника – так вони легше збиватимуться. Збивайте їх на мінімальній швидкості, потроху додаючи 50 г цукру. Ванільний цукор теж всипте туди. Можете замінити його ваніліном, поклавши на кінчику ножа.

Домашнє фруктове морозиво без молока

Коли цукор розчиниться, додайте швидкість і збивайте до стійких піків. Обережно перекладіть білки до жовтково-фруктової суміші. Змішуйте лопаткою рухами зверху вниз, щоб білки не осіли.

Розкладіть фруктове морозиво по формочках і відправте до холодильника для застигання. За 3-4 години можна діставати й ласувати всією родиною. За бажанням, можна робити холодні солодощі й з інших фруктів, міксуючи різні найменування на власний смак.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?