Не всі знають, що у Тіни Кароль, Колі Сєрги, Павла Зіброва є рідні брати: як виглядають родичі знаменитостей

Знаменитості весь час світяться на широкий загал, а їхні родичі зазвичай залишаються у зірковій тіні. Настав час розповісти про рідних братів Тіни Кароль, Колі Сєрги, Павла Зіброва.

Коля та Ростислав Сєрги

Одесит із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист нашої країни. Нині займається “культурним десантом”. Організовує військових-музикантів, які розважають наших захисників поблизу передової.

Як виглядають рідні брати знаменитостей

Сєрга ніколи не розповідав про рідного брата. Та у мережі засвітив Ростислава. Вони дуже схожі, тільки Коля трішки вищий на зріст та має більше сивини у волоссі. Родич артиста є медиком і нині теж перебуває на передовій, проводячи навчання з військової медицини.

Павло та Володимир Зіброви

На дитячих світлинах важко розрізнити, де Павло, а де його рідний брат. Різниця у віці між ними невелика – 3 роки, тому хлоп’ята схожі немов близнята. Народний артист відкопав унікальні фоточки в архіві, а його донька Діана додала чорно-білому відтиску фарб.

Як виглядають рідні брати знаменитостей

Тож тепер можна похвалитися на загал. Нині старший брат працює в театрі Павла Зіброва. Раніше служив в ансамблі пісні і танцю. Та у званні полковника пішов у відставку.

Як виглядають рідні брати знаменитостей

Тіна Кароль та Станіслав Ліберман

Вони зростали разом і завжди одне одного підтримували. Стосунки між сестрою та на 4 роки старшим братом доволі теплі. Чоловік обрав собі не творчу професію – став висококласним адвокатом.

Як виглядають рідні брати знаменитостей

Одружився Ліберман із молодшою сестрою Ірми Вітовської, тож дві знамениті артистки таким чином породичалися. Подейкують, що шлюб Станіслава з Наталією розпався, попри те, що народилася донька Веста.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.