Ну все, більше піцу не купую відтоді як знайшла такий рецепт: шикарна запіканка з капусти на сковороді

А чи пробували ви смажений пиріг з капусти? Якщо ні – багато втрачаєте. Ця смакота підкорила всю мою сім'ю, тепер постійно просять на сніданки та на вечерю.

Ідеальний рецепт запіканки на сковороді, для якого потрібно зовсім мало часу та всього декілька простих інгредієнтів, які знайдуться в кожного.

Інгредієнти:

  • 600-700 г капусти
  • 1 шт моркви
  • 1 шт цибулі
  • 1 шт перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 3 шт яйця
  • 2-3 ст.л. борошна
  • За смаком сіль, чорний перець та будь-які інші спеції

Спосіб приготування:

Беремо 600-700 грамів капусти та розділяємо її ножем навпіл і потім кожну частину шинкуємо ножем або спеціальною машинкою, яка зробить все сама.

Беремо велику місткість та поміщаємо в неї нашу капусту і додаємо окріп хвилин на 5-10 та поки що відкладемо її й займемось іншими овочами.

На крупній терці натираємо 1 моркву, 1 цибулю нарізаємо на 4 частини та потім ріжемо на маленькі ломтики.

Підготуємо плиту, розігріємо її на середньому вогні та на краплі рослинної олії смажимо цибулю. Через пару хвилин додаємо нашу моркву і далі смажимо ще хвилини 3-4 аби морква стане трохи м’якішою та прийме золотисту скоринку.

Тепер нам потрібно прибрати зайву рідину з капусти – через сито виливаємо всю рідину і нам потрібно віджати саму капусту. Вона має залишитися сухою.

Нарізаємо 1 перець на маленькі частини – кубики. Додаємо до моркви та цибулі й все разом тепер смажимо ще пару хвилин.

Тепер маємо подрібнити будь-яким зручним для вас способом 2 зубчики часнику.

Тим часом до капусти додаємо 3 яйця, натертий часник, обсмажені овочі і все далі маємо перемішати. Додаємо 1 чайну ложку солі, молотий перець та будь-які інші спеції, які полюбляєте. Все ретельно перемішуємо.

Додаємо 2-3 столові ложки борошна і знову все ретельно перемішуємо.

Знову розігріваємо пательню та будемо смажити на краплі рослинної олії. І потім викладаємо всю нашу суміш на розігріту пательню.

Тепер накриваємо кришкою та смажимо хвилин 12-15 з кожної сторони. Коли перша сторона обсмажилась, за допомогою тарілки перегортаємо на зворотну сторону.

Ми отримали нереально смачний сніданок або вечерю, який полюбить вся ваша родина. Насолоджуйтесь смаком разом – нехай смакує!

Рецепт з мінімумом інгредієнтів - запіканка з капусти на пательні. Фото: YouTube-канал Alina FooDee
Рецепт з мінімумом інгредієнтів – запіканка з капусти на пательні. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.