facebook

Ховаються в країнах по всьому світу: куди втекли Влад Яма, Потап, Олег Винник та зірка “Холостячки” Еллерт

За майже три непрості для українців роки з країни поїхало чимало знаменитостей. Де зараз живуть найпопулярніші артисти, яких вже недолюблюють на Батьківщині?

Популярні артисти мають вплив на суспільну думку, але коли вони роблять ті речі, які публіці не подобаються, їхні рейтинги різко падають. Розповідаємо подробиці особистого життя українських знаменитостей і разом пригадуємо, де вони зараз живуть та чи збираються взагалі найближчим часом повертатись до рідного краю.

Олег Винник

Де зараз живе Олег Винник
Де зараз живе Олег Винник

Після початку повномасштабної війни в Україні популярний артист Олег Винник переїхав жити до Німеччини. За власним зізнанням, там він проходить лікування, адже має рідкісне захворювання. Знаменитість зізнався, що він робить усе можливе для допомоги Україні, а тому йому не соромно за свій виїзд.

Потап

Де зараз знаходиться Потап
Де зараз знаходиться Потап

А ось відомий український продюсер і репер Олексій Потапенко нині перебуває у Латинській Америці. Там він просуває творчість дружини Насті Каменських і займається бізнесом. Повертатись до України найближчим часом артист не планує, а тому залишається за межами країни.

Влад Яма

Де зараз перебуває Влад Яма з родиною
Де зараз перебуває Влад Яма з родиною

Влад Яма, хореограф і шоумен, вирішив виїхати з України у день початку повномасштабної війни. Знаменитість разом із дружиною та сином переїхав до США і вже протягом двох із половиною років залишається там. За словами чоловіка, у нього немає планів повертатись на Батьківщину.

Олександр Еллерт

Де нині живе Олександр Еллерт з Холостячки
Де нині живе Олександр Еллерт з Холостячки

Колишній учасник і переможець шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт також живе у США. Знаменитість продовжує працювати коміком і телеведучим навіть за межами рідної країни. Причин виїзду чоловік не пояснював, але чітко дав зрозуміти – поки що повертатись додому він не хоче.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.