Маша Кравець перетворюється на близнючку зірки “Квартал 95” Олени Кравець: ззовні їх важко відрізнити

Олена Кравець має близнючку – вони настільки схожі, що можна лише відрізнити за кольором волосся. Матуся показала фото своєї 21-річної донечки, які вразили аудиторію.

Зірка Кварталу-95 Олена Кравець має 21-річну доньку, яка перейняла всю красу матері. Дівчина професійно займається танцями і нещодавно пробувала навчання в університеті. Маша вступила на спеціально “Зв’язки з громадськістю та реклама” у Київський Національний Університет імені Тараса Шевченка. Маша провчилась рік в університеті на онлайн навчанні через пандемію коронавірусу та бачилась зі своєю групою всього пару разів.

Із самого початку студентів попередили, що на спеціальності піару їх все одно очікує навчання журналістики перші декілька років, і лише потім почнуть вивчати основи піару.

Донька Олени Кравець показала свою схожість з гумористкою "Кварталу"
Донька Олени Кравець показала свою схожість з гумористкою Кварталу

Дівчині це із самого початку не сподобалось, але вона вирішила все ж таки спробувати. Після першого курсу зрозуміла, що навчання їй не подобається та відрахувалась з університету та спробувала себе у сфері піару, після тривалого платного курса основ.

Після навчання Маша спробувала працювати за цією спеціальністю, але все ж таки зрозуміла, що це – не її справа. І після цього спробувала себе як СММ-ника, в чому також юна дівчина не знайшла себе.

Старша донька Маша бере участь у програмі “Вдома поговоримо” разом зі своєю мамою Оленою.

20-річна донька стала копією своєї матусі – вони разом виглядають наче сестри близнючки. Їх можна відрізнити лише за кольором волосся, яке скоріш за все передалося доньці від темноволосого батька Сергія Кравець, з яким Олена проживає разом вже понад 20 років.

Донька Олени Кравець показала свою схожість з гумористкою Кварталу
Донька Олени Кравець показала свою схожість з гумористкою Кварталу

Мамина копія у програмі “Вдома поговоримо” на питання Олени, чи хоче вона зараз дітей, чітко відповіла “ні”. А от з приводу, чи хотіла б у майбутньому, Маша розповідає, що можливо колись з’явиться бажання, але точно не зараз.

Олена та Сергій мають ще двійнят – Ваню та Катю, яким виповнилось по 7 років, можливо донечка побачила складності матусі зі сторони, як виховувати дітей, і тепер має певні страхи та остереження з приводу власних майбутніх дітей.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.