facebook

Не шикують, і не бідують: скільки заробляють Злата Огнєвіч, “Лисий з Кварталу” Кошовий, Зібров – суми в грн

Шанувальників популярних артистів завжди цікавило питання їхнього заробітку. Розбираємось і пригадуємо, скільки заробляють у гривні відомі зірки України?

Популярні артисти завжди вміли зацікавити публіку. Розповідаємо, скільки заробляють знаменитості, про яких говорять усі українці.

Скільки заробляють зірки

Так, наприклад, популярний комік Євген Кошовий розповідав, що у часи повномасштабної війни його заробітна плата стала меншою через відсутність концертів. Проте, в одному з інтерв’ю артист натякнув, що декілька тисяч доларів на місяць він таки має.

У коментарі для Слави Дьоміна Євген Кошовий розповів про те, скільки грошей витрачає його родина. На те, аби дружина та двоє доньок жили у злагоді та комфорті артистові потрібно більш як 2 тисяч доларів. Звісно, артист не розкрив реальну суму своєї зарплати, але про витрати таки розповів.

Скільки заробляють відомі українські зірки – Огнєвіч, Кошовий і Зібров назвали свою зарплату
Скільки заробляють відомі українські зірки – Огнєвіч, Кошовий і Зібров назвали свою зарплату

А його старший колега Павло Зібров має набагато менше заробітку на місяць – принаймні з власних слів. Відомий український артист наразі перебуває на пенсії, яка складає 7500 гривень. В цю суму враховують вислугу років, звання Народного артиста та військову пенсію – чоловік воював в Афганістані.

Крім того, Павло Зібров викладає в університеті Поплавського, а тому додатковий заробіток отримує ще й звідти. З концертів прибутку артист не має, адже, зізнається, виступає завжди у благодійних цілях.

Скільки заробляють відомі українські зірки – Огнєвіч, Кошовий і Зібров назвали свою зарплату
Скільки заробляють відомі українські зірки – Огнєвіч, Кошовий і Зібров назвали свою зарплату

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, має заробіток більш як 2 тисячі доларів. Про це вона розповіла в інтерв’ю для видання “Фокус”. Знаменитість зізналась, що сума залежить від блогерської та концертної діяльності, але у середньому завжди виходить близько декількох тисяч доларів.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.