“7 хвилин було світло”: Ксенія Мішина розповіла про ситуацію з відключеннями у себе вдома – вже й не смішно

Що стосується кожного? Відключення світла, які заважають працювати, займатись домашніми справами – Ксенія Мішина розповіла, як зустріли її вдома відключення.

Зараз кожна українська родина має одну спільну проблему, окрім війни – відключення світла, які тривають вже понад 2.5 місяців кожного дня.

Ба більше – неймовірна спека та температура за 40 у багатьох регіонах країни, в деяких містах кондиціонери та лід вже не рятують, а у інших немає навіть можливості потрапити під теплий душ або прохолодний кондиціонер через те, що зранку перед роботою немає світла ще, а коли приходиш додому, то його все також немає і ти засинаєш у спеці.

Це стосується не лише звичайних людей, зірки також страждають на відключення та багато хто не може знайти чим себе зайняти.

Даша Квіткова показує у своїх сторіс, як за пів години до відключення навести красоту на голові та встигнути зробити макіяж, сім’я Мірошниченків показує, як кожного вечора їх велика родина спускається з 20-ї поверхів пішки та проводить вечора на вулиці – в колі рідних. Наталя Могилевська розповідає, що в їх родині тепер підвищився попит на вигул собаки та весь час без світла вони також проводять на вулиці.

Зірки показують у своїх блогах, як вони працюють, як знімають шоу, як, наприклад “МастерШеф”, зйомка якого триває і без відключень, бо робочий процес зупиняти не можна.

Акторка Ксенія Мішина декілька тижнів мала відпочинок в Америці, разом зі своїм сином, колегами та друзями і більшість часу не бачила цих відключень.

Ксенія Мішина розповіла, як вони з сином рятуються під час відключень
Ксенія Мішина розповіла, як вони з сином рятуються під час відключень

Днями тому зірка повернулась до України, разом зі своїм хлопчиком Платоном та показує у сторіс свої робочі процеси. А вчора акторка поскаржилася, що графіки відключень – зовсім дивні. І показала, як спочатку син дуже сильно зрадів, коли нарешті з’явилось світло. Ксенія та Платон лежать на ліжку та малих голосно кричить “Світло”, акторка підписала це відео: “Дякуємо за пару годин світло”.

А вже через декілька хвилин опублікувала нове відео з собою, де зірка засмучена та обурена – “Це смішно… хоча, напевно не смішно, але рівно 7 хвилин було світло”.

Тож, від графіків відключення зараз страждає кожна родина, не залежно від її статусу.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.