facebook

Перший шлюб Олі Полякової закрутився випадково: “Він для мене був – містер вирішую всі проблеми”

Оля Полякова зізнається, що її перший чоловік став для неї "щасливим квитком" у майбутнє. Зірка з самого початку сприймала свого обранця, як чоловіка, який вирішує всі її проблеми.

Відома українська співачка Оля Полякова вже 20 років заміжня з бізнесменом Вадимом Буряковським. Він і є її першим та наразі останнім чоловіком.

Буряковський старший за Полякову на 15 років і коли вони познайомилися, чоловік був одружений з іншою жінкою. Втім, молоду Олю це аж ніяк не зупинило і вона закрутила з ним роман. Любовний трикутник розпався, коли Полякова завагітніла. Тоді Вадим прийняв рішення розлучатися з першою дружиною і вести під вінець Олю.

Найцікавіші факти про чоловіка Полякової Буряковського
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Сама Полякова запевняє, що завагітніла випадково і не мала за мету одружити на собі мільярдера. За словами співачки, тоді вона сприймала Вадима, як чоловіка, який вирішує всі її проблеми, а про весілля з ним вона навіть не думала.

У мене не було історії, що я хотіла за нього заміж. Мені просто було з ним класно, він для мене був “містер вирішую всі проблеми”. Він тоді для мене робив все.

, – розповіла Полякова в Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”.

Сама Полякова підозрює, що саме Буряковський підлаштував все так, аби вона завагітніла. При тому Оля зазначає, що так вийшло як з першою, так і з другою вагітністю. Виходила співачка заміж вже на 4-му місяці вагітності.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

Варто відзначити, що саме Вадим Буряковський посприяв тому, аби Полякова стала співачкою. Точніше не сам бізнесмен, а його гроші. Полякова не приховує, що кілька років поспіль тратила гроші чоловіка на записи пісень та кліпів. Лише через кілька років це все дало результат і Оля почала не витрачати, а приносити прибуток.

В Мережі часто ширяться чутки, що у шлюбі Полякової і Буряковського не все гладко. Сама Полякова стає причиною цих чуток, адже неодноразово говорила, що регулярно свариться з чоловіком. Та, незважаючи на складні періоди у шлюбі, Полякова і Буряковський продовжують жити разом.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.