“Так, я у стосунках!”: Віра Брежнєва сповістила, хто заполонив її серце після розлучення з Меладзе

Віра Брежнєва вже 2 роки як розлучена. За цей час можна собі підібрати до пари якогось багатенького чоловіка. Чи скористалася "віагрівка" шансом та знайшла нове кохання?

Про розлучення Віри Брежнєвої з Костянтином Меладзе стало відомо ще 2 роки тому. Хоча, можливо, співачка й продюсер роз’їхалися набагато раніше. Просто не оголошували цю інформацію на загал.

Чи вільне серце Віри Брежнєвої

Звісно, фанів білявки цікавить, хто заполонив серце 42-річної красуні. Тож журналісти напряму поцікавилися у Віри, чи перебуває вона з кимось у стосунках. Відповідь зірки трішки приголомшила:

“Я можу сказати так – так, я у стосунках. Я в ідеальних стосунках із… самою собою”.

Отже, Брежнєва натякнула, що їй комфортно й добре буди самотньою. Такі стосунки Віра вважає найважливішими. Вона довго йшла до того, щоб їх вибудувати. Звісно, все це відобразилося й на оточенні співачки:

“І зараз у мене стосунки з усіма людьми та з усім світом – вони, звісно, уже зовсім інші”.

Знаменитість не відкидає можливості рано чи пізно закохатися. От тільки має відчувати – їй із партнером добре. В іншому разі немає сенсу бути поряд із цією людиною.

Чи вільне серце Віри Брежнєвої

Шлюб Брежнєвої з братом Меладзе-старшим протримався 7 років – з 2015-го по 2022 роки. Чутки, що пара не живе разом, ходили давно. Та лише восени 2023 року Віра підтвердила публічно факт розлучення з продюсером, щиро подякувавши Костянтину за написані для неї пісні.

У періоді між виступами у “ВІА Грі” та сольною кар’єрою артистка спромоглася вийти заміж за українського олігарха Михайла Кіпермана, якому народила доньку Сару. Старша дівчинка Віри Соня теж носить прізвище Кіперман. Виходить, що чоловік прийняв її за названу доньку. Чекаємо з нетерпінням, кого врешті Брежнєва обере в чоловіки наступного разу.

 

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.