До і після: Ольга Мартиновська показала результат пластичної операції на обличчі – “Ось цю штуку я прибрала”

Зіркова суддя МастерШефу розповіла, що зробила зі своїм обличчям, аби її погляд став "легшим". Ольга Мартиновська показала своє до та після операції.

Зірка кулінарного шоу Ольга Мартиновська завжди тримається на високі та приваблює кожного глядача своєю яскравістю, щирістю та красою. Зірка завжди має привабливий вигляд та сяє наче сонечко.

У своєму блозі Ольга регулярно показує, які процедури відвідує, як за собою доглядає та як змінює тіло. Днями тому Мартиновська розсекретила що робила з обличчям та показала своє до та після.

На своєму ДО Ольга показує зморшки на очах, які дістались їй по генетиці, не від віку. Хоча не соромиться своїх зморшків на чолі та навколо очей, говорить про це відверто, бо це природно.

Також Мартиновська розповідає, що на носогубці також є зморшки, які додають візуально років. І надала зірка пораду дівчатам, що головне не забувати за свою шию, адже це продовження нашого обличчя.

Ольга Мартиновська показала результат пластичної операції
Ольга Мартиновська показала результат пластичної операції

На наступному фото зірка МастерШефу показує як змінилась через час та як тепер виглядає її обличчя. Як розповідає зірка, вона зробила “блеферо” – це блеферопластика, операція, яка змінює форму повік та розрізу очей.

Мартиновська каже, що в неї тепер обличчя засяяло, виглядає зовсім іншим, а погляд наче став більш відкритим. Вона показала свій результат після процедури через місяці, де видно різницю та як змінився розріз очей. Рубці у неї зникли зовсім через пів року.

Ольга задоволена, що ризикнула та спробувала цю процедуру і тепер каже, що в неї лише залишаються регулярні доглядові процедури у косметолога.

Ольга Мартиновська показала результат пластичної операції
Ольга Мартиновська показала результат пластичної операції

Також зіркова суддя розповіла деталі самої операції, що вона тривала зовсім недовго, все зробили якісно та дуже швидко – за 24 хвилини, що після цього шеф-кухар змогла спокійно продовжити день та піти до подруги на зустріч. Робила процедуру в Празі – Чехія, вже у перевіреного косметолога, якого порадила їй подруга, котра й сама пробувала цю процедуру на собі.

Зірка заплати 1250 євро за верхні повіки і ні трохи не шкодує, що обрала саме ту клініку, саме того косметолога, не побоялась та ризикнула.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.