Схожа на батька: донька луганського коміка Кошового показала фото – як виглядає дитина зірки “Квартал 95”

Донька легендарного актора Кварталу 95 показала свіжі фото та свою схожість з батьком – Євген Кошовий та Варвара на одне обличчя, як дві краплі води.

Євген Кошовий, зірка 95 Кварталу має доньку Варвару, який нещодавно виповнилось 16 років, дівчинка все життя проживала у Києві разом із батьками – Євгеном та Ксенією.

Також у пари ще є молодша донечка 9-річна Серафима.

Старша Варвара вже має плани на майбутнє. Зараз обидві донечки артиста перебувають на території України, проте, після закінчення школи старша донька вже планує вступати у польський вищий заклад та пробувати себе у сфері вокалу, на творчих спеціальностях. Дівчинка частково бажає продовжити кар’єру батька, замість гумористичних сцен, Варвара хоче підкорювати серця людей через спів.

Батько лише допомагає донечці та зовсім не проти аби дівчина спробувала себе за кордоном, лише підтримує її.

Донька Євгена Кошового показала, як зараз виглядає
Донька Євгена Кошового показала, як зараз виглядає

Кошовий розповідав у своєму інтерв’ю, що донька вже два роки займається цією сферою професійно та вже розуміє, як це все важко, що підкорити сцену – непокладний труд та тисяч безсонних ночей. Але “не ставить палки в колеса”, адже це її вибір, донька має спробувати та зрозуміти, чи хоче цим взагалі займатись. І якщо в неї все вийде, Євген буде лише радий та пишатися своєю донечкою.

Зараз 16-річна Варвара показала свої нові фото та як виглядає дівчинка зараз – старша донька дуже схожа як на свого тата, так й на свою матусю Ксенію. Дівчина останнім часом експериментує з кольром волосся та хоче зрозуміти, який їй більше підходить – на одних фото в неї рудий колір, на інших каштановий, на останніх між блондом та русими.

У Євгена та Ксенії молодша донечка також хоче йти по стопах свого батька та підкорювати сцену. Але вже як тато – акторською діяльністю.

Донька Євгена Кошового показала, як зараз виглядає
Донька Євгена Кошового показала, як зараз виглядає

Найкраще виходить у маленької Серафими грати драматичні ролі, в неї це виходить бездоганно, як розповідає батько. Маленька копія батька зацікавлена у цьому напрямку та має велике бажання та потенціал розвиватися – зараз грає у виставах.

Також батько жалівся, що в обох доньок в одному й тому самому віці була “хвороба” корейською групою BTS: “Дома в нас дебош такий стоїть!”

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.