“Вгадайте, скільки їх”: зірка МастерШефу Хіменес-Браво чекає поповнення в родині і показав другий знімок УЗД

Зірка МастерШефу буде багатодітним дідусем: Ектор Хіменес-Браво показав у своєму блозі друге УЗД маленької Лупіти та розсекретив, скільки малюків чекають.

Нещодавно зірка кулінарного шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво відверто зізнався, що поки що він стане не батьком, а навіть дідусем. Незмінний суддя мав невелику інтригу у пару днів та показав перший знімок УЗД, на якому чітко видно малюка та вагітність.

У цей час прихильники почали гадати, хто ж вагітний, невже таємна дівчина зірки, яку він так приховує і тепер можливо нарешті покаже її щасливе обличчя? Варіантів було багато, деяка частина аудиторії вже почала гадати – якого пола буде малюк та як його можуть назвати.

Проте, Хіменес-Браво приголомшив всіх та зізнався, що все ж таки вагітна його перша собачка Лупіта, породи брюссельський грифон. Улюблениця публіки буде мати своїх власних діточок, яким Ектор буде приходитися дідусем.

Хіменес-Браво зізнався, що очікує на поповнення в родині
Хіменес-Браво зізнався, що очікує на поповнення в родині

Ось майбутній дідусь показав фото маленьких онуків, яких народить песик. Суддя повідомив, що разом із Лупітою вони вже пройшли друге УЗД та коментує, що він дуже щасливий. Що не скажеш про самого песика, який наляканий сидить у рушнику на руках свого господаря.

Ектор показав фото, як робили саме УЗД та як слухняно лежала майбутня матуся.

Проте, зірка знову залишив інтригу і таємницю – скільки ж буде діточок у песика Лупіти? На це питання, як каже Хіменес-Браво, навіть не зміг відповісти й сам лікар. Це означає лише одне – їх буде багато.

І тепер аудиторію знову має інтригу та намагається вгадати кількість майбутніх цуценят, яких приведе песик судді. Деяка частина аудиторії жартує та каже, що очікує на гендер паті від шеф-кухаря.

Хіменес-Браво зізнався, що очікує на поповнення в родині
Хіменес-Браво зізнався, що очікує на поповнення в родині

Більша частина аудиторії все ж таки вважає, що у такого маленького песика може бути 2-3 цуценят, проте інші мають протилежну думку та коментують, що Лупіта може мати і 5 діточок.

Отже, хто має рацію, покаже лише час. Зазвичай вагітність песиків триває 2-3 місяці, все залежить від породи, розміру та багатьох інших факторів. Тож, Хіменес-Браво має стати дідусем улітку та показати маленьких цуценят, які стануть для нього як онуки.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.