“Не лише співали, але й кумували”: чи спілкуються нині кума Ауріка Ротару з кумом Іво Бобулом

На початку співочої кар'єри Ауріка Ротару якийсь час мешкала у Чернівцях. Там і потоваришувала з Іво Бобулом. Щобільше, навіть стала хрещеною мамою доньки артиста.

Молодша сестра Софії Ротару Ауріка зустрілася з Аліною Доротюк. В інтерв’ю співачка відмовилася говорити, де нині перебуває старша сестра та її родина. Натомість пригадала, які стосунки об’єднують її з колегою по сцені Іво Бобулом.

Ауріка Ротару похрестила доньку Іво Бобула

Виявляється, у ті далекі часи вони разом працювали у Чернівцях. Тож коли у другому шлюбі в артиста народилася донечка, він запросив Ауріку похрестити дитину, і вона радо пристала на цю пропозицію:

“Так, ми куми з Іво. Колись дуже давно, коли ми працювали в Чернівецькій філармонії, я хрестила його доньку. І ми куми вже багато-багато років”.

Натомість шлюб Іво розпався. Він одружився після того з Лілією Сандулесою, але в артистичній родині діти не з’явилися. Нині народний артист одружений вчетверте. Їхньому з Наталією сину Данилу вже 20 років. Хрещеним батьком хлопчика свого часу став другий президент України Леонід Кучма.

Ауріка Ротару похрестила доньку Іво Бобула: зі старшою сестрою Софією

Нині куми Ауріка та Іво перемовляються хіба що телефоном. Бобул придбав доньці квартиру, щоб у його онуків був свій затишний куточок. Та вона її продала. Тож турботливому дідусю довелося купувати ще одне житло для близьких родичів.

Ауріка Ротару похрестила доньку Іво Бобула: з родиною доньки

Доля молодшої сестри склалася так, що довелося ховати чоловіка-банкіра. Володимир Пігач помер 2005 року. Відтоді Ауріка вирішила для себе, що більше не виходитиме на сцену.

Але сестра Софія, яка пережила подібну трагедію на 3 роки раніше, стала брати молодшу на свої концерти. То так потроху серце й відтануло. Більше заміж Ауріка не виходила, бо певна – такого, як перший чоловік, вже не зустріне.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.