“Батьки – це не друзі”: Євгенія Власова не хоче говорити про свою доньку та не показує її нікому

Євгенія Власова завжди була об'єктом уваги медіа та шанувальників. Однак, коли справа доходить до її особистого життя, особливо щодо її доньки Ніни, Власова тримає всі карти ближче до себе.

Нещодавно артистка поділилася своїм баченням батьківства в інтерв’ю каналу “Радіо Люкс ФМ”. Всі, хто бачив і чув цю розмову, відмічав, що виконавиця з небажанням висвітлювала цю тему. ” Мені навіть не хочеться говорити слово “донька”, – пролунало з її вуст.

Ніна — таємнича донька Євгенії Власової

19-річна Ніна, яку співачка народила від екс-продюсера Дмитра Костюка наразі проживає за кордоном, але Власова не відкриває, у якій саме країні. Єдине, що відомо — дівчина з дитинства отримувала багато уваги, можливо, через славу та хворобу матері. Це, за словами матері, могло стати причиною певних проблем, з якими Ніна стикалася у житті.

Як відомо, Євгенія Власова пройшла через серйозні випробування, зокрема, боротьбу з онкологією. Цей період був важким не лише для неї, а й для її родини. Жінка розуміє, що її хвороба могла вплинути на доньку, створивши додаткові труднощі у її житті. До того ж батько дитини, зі слів співачки, не те що не брав участі у вихованні, а й навіть не завжди вітав дівчину із Днем народження.

Євгенія Власова з екс-чоловіком та донькою. Скриншот фото з Мережі

Проте, попри всі виклики, Євгенія впевнена, що зробила все можливе для своєї доньки, надаючи їй найкраще виховання та підтримку:

“Вона повинна мені подякувати за те, що я просто споглядала, як вона стає вільною, самодостатньою людиною, котра має свій розум і рішення. І просто була поряд, щоб підстрахувати, якщо потрібно”.

Попри те, що Власова ретельно оберігає приватність своєї доньки, її слова відображають важливість батьківської ролі у житті кожної дитини. І хоча вона заявила, що батьки — не друзі, але додала: “це ті, хто на сто відсотків завжди підтримує свою дитину”.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.