Андрій Данилко показав, яким був красунчиком у юності – фото молодої “Сердючки” вразили прихильників

Юний, стриманий та красивий – Андрій Данилко показав своє фото з юності та запропонував аудиторії вгадати, який це рік: думки прихильників розділилася.

Український зірковий артист Андрій Данилко, який став відомий всьому світові під сценічним ім’ям Вєрка Сердючка, який завжди ховається за окулярами, макіяжем та зіркою на голові. Навіть під час суддівства на розважальному проєкті “Х-Фактор”, артист намагався завжди приховати бодай частину обличчя – постійну у кепці та з маскою на підборідді.

Проте, у юнацькому віці Данилко був більш розкутим. Артист опублікував своє фото з молодості, на якому виглядає наче підліток, та попросив прихильників вгадати: який це рік?

Артист Андрій Данилко вразив фотографіями з юност
Артист Андрій Данилко вразив фотографіями з юност

У коментарях відомі ведучі, актори та співаки почали долучатися та теж намагатися вгадати – скільки ж років Данилко має на цьому фото. Дмитро Монатік припустився, що це може бути 1989 рік, у якому майбутній легенді було лише 16 років.

Прихильники та відомі зірки підтримали зірку, жартували, вгадували рік та робили приємні компліменти. Більшість аудиторії все ж таки зупинилася на думці, що на фото зірці 15-16 років.

“То вам 16-й минало?”, – жартують коментатори.

Андрій Данилко народився у місті Полтава та все життя приділяв увагу театру та гумору. У шкільні часи цікавився музикою, відвідував художню школу. У школі також ще був капітаном Клубу веселих і кмітливих – КВК.

Після закінчення школи вступив у технікум і все одно не полишав театральне мистецтво та продовжував займатися цією діяльністю.

Артист Андрій Данилко вразив фотографіями з юност
Артист Андрій Данилко вразив фотографіями з юност

Вєрка Сердючка народилась на КВК у Полтаві та з’явилась перший раз у вигляді продавчині. Ім’я Андрій запозичив від однокласниці – Ані Сердюк.

Через час, Сердючка змінила своє амплуа та перекваліфікувалась у провідницю. Після цього артист захопив серця аудиторії та почав виступати у різних містах. Але справжню популярність Данилко здобув після участі у рекламному ролику.

З тих часів Вєрка Сердючка стала справжньою зіркою на українській сцені. Данилко брав участь у Євробаченні та переміг з піснею «Dancing Lasha Tumbai», яка облетіла всю Європу. Після цього безліч гастролей по світу – і тепер Сердючку впізнають в будь-якому місті Європи.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.