facebook

Вони навіть схожі – старша донька Олени Кравець з “Кварталу 95” показала, в кого закохана: “Перша річниця”

Лише нещодавно донька Олени Кравець Маша почала хвалитися в мережі своїм коханням. І ось уже голубки відзначили першу річницю разом. Який подарунок підготувала дівчина?

Схоже, в Маші Кравець з її бойфрендом Ростиславом Сидоренком усе дуже серйозно. Адже пара вже відзначила першу річницю стосунків. З цієї нагоди донька колишньої “кварталівки” вирішила зробити коханому несподіваний подарунок.

Як виглядає бойфренд Маші Кравець

Дівчина запросила Ростислава у тату-салон, де йому на руці набили емблему танцювальної тусовки That’s Wassup Kyiv. Так, Sid є вправним танцівником, хоча декому йому витончені рухи видаються трішки дивними.

Подарунок бойфренду від Маші Кравець

У Маші вже є на руці й український герб, і планета, і дрібніші тату. Для Сидоренка це теж не перший досвід. Величезна чорна крапелька, що з’явилася у молодика з внутрішньої сторони лівиці, обом закоханим припала до вподоби.

Подарунок бойфренду від Маші Кравець

Маша, напевно, так розчулилася, що вирішила поспілкуватися з підписниками свого Інстаграм-акаунту. Фани почали ставити запитання, на які дівчина давала чесні відповіді. Насамперед з цього листування ми дізналися, що Кравець народилася 24 лютого 2003 року, тобто повномасштабна війна розпочалася у день народження Маші.

Маша Кравець відповіла на запитання підписників

Далі донька знаменитості сповістила, що нині перебуває у Києві та ніде не навчається. На запитання, чому Маша з мамою Оленою припинили випускати спільний подкаст, дівчина віджартувалася. Мовляв, пішли на літні канікули, але планують обов’язково повернутися найближчим часом.

Звісно, не обійшли підписники й нині дуже актуальної теми спеки. Маша Кравець сповістила, що рятується від неї за допомогою холодного Матча-оранж. А ми від себе додамо: дівчина з кожним днем стає все більш схожою на свою зіркову матусю.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.