facebook

Переплюнув навіть Олега Винника: 5 причин, чому Дан Балан крутіше за повелителя вовчиць – жінки оцінять

Один із найвідоміших чоловіків України – популярний співак Олег Винник. Чим кращий за нього його колега з іншої країни Дан Балан, який теж став зіркою серед українських фанів?

Олег Винник та Дан Балан є одними з найпопулярніших символів чоловічої краси в Україні. Наразі вони знаходяться за межами України, проте залишаються на вустах у своїх прихильників. Чим Дан Балан може похизуватись, чим не може Олег Винник?

Чим Винник кращий за Балана

Так, наприклад, популярний молдавський артист Дан Балан склав свою першу пісню у 10 років. У цьому він “переплюнув” свого українського колегу Олега Винника. За особистим зізнанням повелителя вовчиць, він свій перший хіт склав 2003 року в Німеччині – тоді артистові було 30 років.

У мережі порівняли відомих артистів Олега Винника та Дана Балана
У мережі порівняли відомих артистів Олега Винника та Дана Балана

До того ж Дан Балан виявився сміливішим у своєму бажанні стати артистом. Юнак після завершення школи навчався у престижному університеті на юридичному факультеті за порадою своєї мами. Втім, Балану так хотілось стати співаком, що він відрахувався із закладу та почав творчу кар’єру. А ось Олег Винник із самого початку навчався на музиканта – в цьому батьки його підтримали, а тому ризикувати в нього не було потреби.

Крім того, Дан Балан виявився єдиним молдавським артистом, якому вдалось отримати гучну нагороду Греммі. Він здобув звання за співавторство хіта Ріанни “Live Your Life”.

У мережі порівняли відомих артистів Олега Винника та Дана Балана
У мережі порівняли відомих артистів Олега Винника та Дана Балана

Ще одне досягнення Дана Балана – він разом зі своїми колегами у гурті O-Zone потрапили до Книги рекордів Гіннеса. Туди їх зарахували за те, що їхня пісня Dragostea Din Tei стала найпопулярнішим синглом із точки зору продажів.

Перший музичний інструмент, акордеон, Дан Балан освоїв також раніше за Олега Винника. Повелитель вовчиць вперше навчився грати на гітарі, але було це вже у підлітковому віці. А ось молдавський виконавець взяв до рук акордеон ще у дитинстві.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.