Зі сторони щаслива пара, а насправді – аб’юзивні стосунки: Оля Полякова пригадала нездорові ревнощі обранця

Зірки шоу-бізнесу часто стають об'єктом уваги не лише завдяки своїм талантам, але й через особисті історії з їхнього життя. Так, приклад Олі Полякової нагадує всім про важливість самоповаги.

Такі відомі українські зірки, як Гайтана та Ксенія Мішина, вже зізнавалися у своїх непростих стосунках з аб’юзивними партнерами. Цю тему не оминула й Оля Полякова, яка, попри більше ніж 20 років у щасливому шлюбі, знає з власного досвіду, хто такі  аб’юзери.

Історія нездорових стосунків

В одному з інтерв’ю з Машею Єфросиніною Оля Полякова розповіла про свій досвід аб’юзивних стосунків до шлюбу. За словами співачки, її колишній хлопець був неймовірно ревнивим. Його ревнощі ставали причиною частих конфліктів і морального тиску на Олю. Так, одного разу, сидячі удвох за столиком кафе, молодику не сподобалося, як його дівчина дивиться на офіціанта, тому він жбурнув пакет з соком їй у голову. Знаючи крутий характер Олі, така поведінка з боку партнера стала для неї серйозним випробуванням.

Ревнощі партнера проявлялися у різних формах: постійні підозри, звинувачення без підстав і контроль за кожним кроком. Це призводило до того, що Полякова відчувала себе обмеженою у своїх діях і такою, що втрачає самостійність. Як відомо, подібна ситуація є характерною для аб’юзивних стосунків, коли один із партнерів намагається повністю контролювати іншого. Звісно так продовжуватися довго не могло і Оля розірвала цей зв’язок.

Співачка підкреслила, що важливо не терпіти подібні стосунки та не дозволяти аб’юзивному партнеру руйнувати життя. Вона наголосила, що таких чоловіків у житті бути не повинно, а якщо вони є, то їх потрібно позбавлятися. Полякова зазначила, що підтримка з боку близьких та віра в себе є ключовими факторами для того, щоб знайти силу і вийти з токсичних стосунків.

Додамо, що Оля Полякова врешті решт обрала своїм чоловіком Вадима Буряковського через його, окрім іншого, дорослість та мудрість, оскільки, як би не пліткували про поведінку дружини протягом життя, він, принаймні публічно, ніколи не дозволяв собі принизити жінку ревнощами.

Чоловік та діти Олі Полякової. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.