facebook

Їм все літо і не набридає! Кабачковий салат, який готую тазіками: свіжий, легкий і підходить до м’яса

Салат за цим рецептом виходить дуже оригінальним і цікавим на смак. Спробувавши його вперше, важко зрозуміти, з чого він зроблений. Весь секрет у правильній підготовці інгредієнтів.

Кабачки – смачний і корисний овоч, який готують різними способами. Зазвичай кабачки піддають термічній обробці. Та вони можуть бути дуже смачними і в сирому вигляді. Потрібно лише їх правильно приготувати.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт дуже смачного і незвичайного салату з сирими кабачками. На смак ці кабачки у салаті стають дуже схожі на дорогий авокадо.

Необхідні інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт;
  • плавлений сирок – 2 шт;
  • часник – 2 зуб.;
  • майонез – 1,5 ст.л;
  • кріп – пучок;
  • сіль, перець за смаком.

Для маринаду:

  • кип’яток
  • сіль – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Для цього салут потрібно обирати лише молоді кабачки. Їх потрібно добре помити і відрізати хвостики. Нарізаємо кабачок невеличким кубиком.

Рецепт легкого і свіжого салату з кабачків на літо
Рецепт легкого і свіжого салату з кабачків на літо

Перекладаємо нарізані кабачки у глибоку миску, додаємо чайну ложку солі і заливаємо окропом. Все ретельно перемішуємо і накриваємо миску кришкою.

Підготуємо інші інгредієнти. Плавлений сирок потрібно нарізати невеликим кубиком. Кріп дрібно кришимо. Все перекладаємо у салатник.

З кабачків зливаємо всю воду, а самі кабачки перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати всю вологу.

Після цього перекладаємо кабачки до інших інгредієнтів. Вичавлюємо туди зубчик часнику, додаємо сіль, перець і майонез. Все ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Рецепт легкого і свіжого салату з кабачків на літо
Рецепт легкого і свіжого салату з кабачків на літо

Готовий салат виходить легким та смачним і підходить, як доповнення до м’ясних страв та гарнірів. Та такий салат можна їсти як і самостійну страву, адже він має насичений смак.

Самі кабачки у цьому салаті виходять не зовсім сирими, але й не вареними. Вони мають приємну структуру і чудово поєднуються з часничком, кропом та плавленим сиром.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.