Плитка в дрібний візерунок і світильники з “економками”: Тіна Кароль показала свій коридор в будинку

Тіна Кароль показала, як живе у власному будинку, який починали будувати разом із колишнім чоловіком Євгеном Огіром – біло-шоколадні кольори, все витримане.

Співачка Тіна Кароль має свій власний маєток у броварському районі київської області, який вони будували разом із покійним чоловіком – Євгеном Огіром. Чоловік подарував своїй дружині дім, коли в них народився єдиний малюк – Веніамін, який зараз навчається у Британії та досить рідко з’являється на Батьківщині.

Проте, нещодавно матуся публікувала фото, як вони проводять час разом, на відстані – спілкуються через відеозв’язок.

Після смерті батька, співачці Кароль довелося самостійно тягнути не лише маленького сина, а й ще будівництво нового дому в області. На той час, коли Тіна залишилась одна з синочком на руках, дім лише тільки починали зводити і там був лише фундамент.

Завдяки тисячам безсонних ночей, сотням концертам та гастрольним турам, співачка змогла завершити будівництво дома та зробила все у стилі, як їй подобається.

Тіна Кароль показала, як виглядає при вході її будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає при вході її будинок

На території будинку присутній сад, розарій, територія для спорту, який дуже полюбляє займатися Тіна та вдосконалювати себе. У власній території є два будинки – перший самої Кароль, а другий для персоналу, який допомагає тримати дім у порядку та допомагають з великим садом і городом зірки.

Сама співачка вже неодноразово публікувала та хизувалась власними продуктами, які виростила на своїх грядках – від вражаючих ананасів, кавунів, до персиків та помідорів. Вдома у співачки тепер справжній магазин корисних продуктів – мільйон вітамінів та максимум насолоди.

Тіна Кароль розповідала, що у її двоповерховому будинку для сина Веніаміна є цілий другий поверх у власному розпорядженні, на той час у самої співачки – перший поверх для власного користування.

Днями тому зірка показала, як виглядає її коридор на вході у розкішний будинок – також розкішно, витримано та дорого. На стіні великі дзеркала, які тягнуться від стелі до полу – можливо це шафа, можливо це просто дзеркала, аби робити гарні фото та завжди бачити, як ти виглядаєш, коли виходиш з дому.

Тіна Кароль показала, як виглядає при вході її будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає при вході її будинок

На фоні ми бачимо два великих вікна, два крісла та між ними маленький журнальний столик разом із живою кімнатною рослиною.

Пол складається з біло-шоколадних кольорів з цікавим узором – квадрати та трикутники.

Сама співачка на відео хизується красивим шоколадним образом та показує досконалу спортивну фігуру.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?