“Я люблю її”: зрадниця Таїсія Повалій вийшла в ефір та розповіла в інтерв’ю про ставлення до Тіни Кароль

Співачка Таїсія Повалій, яка останнім часом викликала хвилю обурення своєю поведінкою, знову потрапила в центр уваги. Цього разу Повалій вирішила виступити на російському телеканалі.

Вона почала критикувати іншу відому українську співачку – Тіну Кароль. Такий вчинок ще більше загострив негативне ставлення до Повалій з боку української аудиторії, яка вже давно вважає її зрадницею.

Виступ на російському телеканалі

Таїсія Повалій розповіла в інтерв’ю про ставлення до Тіни Кароль. Скриншот фото з Меоежі

Таїсія Повалій, яка раніше мала велику популярність в Україні, знову вирішила виступити на російському каналі. Це рішення вже само по собі викликало негативну реакцію. 

У своєму виступі Повалій висловилася критично щодо Тіни Кароль. Зроблено це було тонко та продумано й навіть артистично. На питання інтерв’юерки, чи знайома вона з Кароль і як ставиться до її слів: “Я продаю свої пісні, але не душу”, які вона сказала, відмовляючись ще у 2014 році від виступів в росії, і чи не сприйняла Таїсія це як закид у свій бік, Повалій заявила, що любить Тіну як артистку за її унікальний голос, але одразу ж дала зрозуміти, що Кароль, на її думку, помиляється:

“Якщо вона гадає, що буде потрібна і потрібна ще довго, то нехай”.

Зрозуміло, що спілкувалась вона російською і додала: “Бог в помощь, как говориться”. Така лицемірна поведінка викликала обурення серед українських шанувальників музики, які вважають Тіну Кароль однією з найяскравіших та найталановитіших співачок сучасної української сцени та цінять її за громадянську позицію.

Соціальні мережі заповнилися коментарями, в яких користувачі засуджували Повалій за її дії та висловлювання. Багато хто згадав про її отримання російського громадянства, що ще більше підкріпило образ Повалій як зрадниці.

Дії Таїсії Повалій не лише викликають обурення, але й підривають її репутацію в Україні.Такий випад у бік Тіни Кароль стали черговим приводом для негативного ставлення до неї та таких як вона.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.