Назріває скандал, як у Козловського з Кондратюком: Соловій винна Вакарчуку суму не з одним “нуликом”

Відома українська співачка Христина Соловій розповіла про ситуацію зі своїм колишнім продюсером Святославом Вакарчуком. Знаменитість має віддати йому гроші.

Христина Соловій, відома українська співачка, свого часу працювала під керівництвом продюсера Святослава Вакарчука. Знаменитий артист допомагав молодій виконавиці встати на ноги та почати власну кар’єру. Втім, згодом вони розірвали робочі взаємини.

Тепер знаменитість залишається винна своєму колишньому продюсеру “кругленьку” суму. За словами Христини Соловій, вона не має коштів, аби віддати гроші Святославу Вакарчуку, а тому продовжує накопичувати далі.

Соловій винна гроші Вакарчуку

В інтерв’ю для шоу “Це Ніхто Не Буде Дивитись” Христина Соловій зізналась, що впродовж співпраці Святослав Вакарчук фінансував її творчі починання, записи пісень та знімання кліпів. Саме тому після розірвання контракту вона повинна віддати йому 27 тисяч доларів.

Христина Соловій розповіла, скільки грошей винна колишньому продюсеру Святославу Вакарчуку
Христина Соловій розповіла, скільки грошей винна колишньому продюсеру Святославу Вакарчуку

Знаменитість зазначила, що їй не ставили конкретні терміни, коли б вона мала віддати кошти, але зірка впевнена, що їй вдасться вирішити питання вчасно.

Варто нагадати, що співпраця Святослава Вакарчука та Христини Соловій завершилась у жовтні 2023 року. Вони не скандалили та розійшлись на вигідних для обох умовах. Молода артистка зізналась, що на згадку про співпрацю у неї залишились тільки кращі спогади.

Христина Соловій розповіла, скільки грошей винна колишньому продюсеру Святославу Вакарчуку
Христина Соловій розповіла, скільки грошей винна колишньому продюсеру Святославу Вакарчуку

Знаменитість подякувала своєму колишньому продюсеру за повагу, яку він завжди висловлював до неї. За словами Христини Соловій, така співпраця дала їй величезний поштовх. Разом із тим, співачці не вистачало комунікації з Вакарчуком – вона б хотіла, аби він більше залучався до справ.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.