Встала на захист коханого чоловіка: дружина Віталія Козловського заступилася за коханого перед Іриною Фаріон

Віталій Козловський продемонстрував свою готовність захищати країну, попри скептицизм і недовіру багатьох людей. Однак, зневіра щодо його справжніх намірів не вщухає і досі.

Віталій Козловський, відомий український співак, ще у 2023 році отримав повістку до військкомату. Відтоді він продемонстрував свою готовність захищати країну, попри скептицизм і недовіру багатьох людей. Однак, зневіра щодо його справжніх намірів не вщухає і досі.

Виклик та недовіра

Коли Віталій Козловський отримав повістку до військкомату у 2023 році, багато хто вважав це просто піар-ходом. Скептики стверджували, що співак не буде на передовій і його участь у військових діях є лише формальністю. Проте Козловський довів зворотне, проявивши відвагу та патріотизм, беручи активну участь у захисті країни.

Але нещодавно мовознавиця Ірина Фаріон, на жаль вже покійна, зробила публічне зауваження на адресу Віталія Козловського. Вона заявила, що справжні патріоти воюють зі зброєю в руках, а не з мікрофоном. Таке твердження викликало бурхливу реакцію серед прихильників Козловського та громадськості. Відповідь не забарилася – його дружина виступила на захист коханого чоловіка.

Дружина Віталія Козловського Юлія Бакуменко не залишила без уваги слова Ірини Фаріон і публічно висловила свою думку. Вона наголосила, що кожен українець, який долучається до захисту країни, заслуговує на повагу, незалежно від того, чи робить він це зі зброєю в руках, чи іншим способом. Вона підкреслила, що її чоловік не тільки співак, але й патріот, який зробив важливий внесок у боротьбу за незалежність України.

“Він кожен день ризикує своїм життям”- заявила Юлія.

Юлія Бакуменко відповіла Ірині Фаріон, яка заговорила про Козловського. Скриншот фото з Мережі

Реакція дружини Козловського знайшла підтримку серед багатьох людей. У соціальних мережах з’явилося безліч коментарів зі словами підтримки та подяки на адресу Віталія та його дружини.

Нагадаємо, що вчора від підступного пострілу поки що невідомого молодика загинула колишній депутат та мовознавиця, патріот України Ірина Фаріон.

Померла Ірина Фаріон: всі подробиці загибелі однієї з найвідоміших львів’янок посеред білого дня

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.