facebook

У неї були шикарні володіння та всеукраїнська любов: де зараз Оксана Марченко, яка проміняла все на втечу

Оксана Марченко була однією з найвідоміших телеведучих в Україні, володіючи всіма атрибутами розкішного життя. Однак, усе це раптово змінилося, залишивши за собою питання: що сталося з Оксаною?

Оксана Марченко стала відомою завдяки своїй кар’єрі телеведучої. Вона вела популярні телешоу, такі як “Україна має талант” та “X-Фактор”, що принесло їй велику популярність і любов глядачів.

Телеведуча одружена з Віктором Медведчуком, українським політиком і олігархом. Це забезпечило їй доступ до безлічі матеріальних благ та можливостей. Життя подружжя здавалося бездоганним, повним розкоші та добробуту. Нещодавно журналістка Яніна Соколова розповіла, що Оксані належало: цінні папери та майнові права, 30 квартир, 13 земельних ділянок, 2 об’єкти комерційної нерухомості, 17 паркомісць, 17 гаражів, 2 бази відпочинку, 2 спортивні бази, будинок у Львівській області, 2 масштабні житлові комплекси, будинок в Криму з елінгом та вертолітним майданчиком, яхти, 19 елітних автомобілів, 757 творів живопису та ікон, колекції годинників та ювелірних виробів, антикваріат, кількатисячний фонд стародруків. Все це на загальну суму понад 8,4 мільярда гривень.

Якими статками володіла Оксана Марченко. Скриншот фото з Мережі

Усе змінилося, коли Віктор Медведчук опинився під санкціями, а його діяльність почала викликати обурення серед громадськості. Після початку російської агресії проти України у 2022 році, Медведчук був звинувачений у державній зраді та заарештований. Це призвело до краху всього, що було у Марченко. Зараз прокуратура звинуватила її фінансуванні незаконних формувань на суму 21 млн гривень і за це їй світить 8 років ув’язнення з конфіскацією.

Яніна Соколова розповіла про Оксану Марченко

Де зараз Оксана Марченко?

Після арешту Віктора Медведчука, Марченко зникла з публічного простору. Відомо, що вона переїхала в росію. Після того, як її чоловіка обміняли на українських полонених, путіністи возз’єдналися і створили партію “Другая Украина”, обличчям якої стала Оксана. Вона продовжує знімання свого фільму “Паломниця” та скаржиться на хейт з боку українців.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.